GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Hova szeret menni a NŐ?

A NŐ általában vásárolni szeret menni, leginkább cipőt, ruhát, és kozmetikumokat. Az ékszer is számításba jöhet, de ezt inkább a szeretett férfitól szokta megkapni! Ezen kívül imád fodrászhoz és kozmetikushoz járni. Hiszen szeret megszépülni, fiatalabbnak, vagy szebbnek látszani (Pedig minden NŐ fiatal és szép, mint tudjuk!), imádja az új frizkót, az új hajszínt, a melírt, az ívelt szemöldököt, és a sűrű szempillákat.

A technika bizonyos értelemben már ide is betette a lábát a Nővel együtt, azaz nemrég tudtam meg (Miért nem jutott eddig eszembe?), hogy a szempilla és a szemöldök is kopik az évek múlásával! Jézusom! Oda az igéző tekintet? Szó se róla! Mindenre van megoldás!

Ha szakemberre bízza magát a NŐ, a tekintete, ahogy régen, újra izzó parázs helyett, lángcsóvákat kelt, amerre jár!

A hajművészet – nem összetévesztendő a harcművészettel, bár néha meg kell harcolni egy megfelelő időpontért, a megfelelő fodrásznál – külön tudomány. Mi kerül a fejre, már a rokokó idején sem volt mindegy! A nők egyre magasabb hajviseleteket hordtak, az elképesztő magasságokat kenderkóc alátétekkel és drótvázakkal érték el. Az óriási frizurák tetején fantasztikus alakú fejdíszek voltak: tornyok, hajók, kalitka élő madárral. Ezt ma ne forszírozzuk a fodrásznál, sokkal inkább például a melírt, a hajban elrejtett izgalmas színes csíkokat, amit világ egy másik pontján foil-nak neveznek, ezért olyan cuki, ahogyan hallod: Full foil-t kérek!

Ha pedig úgy érezzük nem csak a szemöldökünk, de a hajunk sem annyira dús, mint szeretnénk, a szakemberek már erre is tudnak megoldást! Újraépítik ! Hogyan? A Joico hajújraépítéssel, mely olyan szabadalmaztatott formula, mely tartalmazza mind a 19 aminosavat, amely magát a haj keratinját is tartalmazza, ezáltal természetes módon, saját alkotóelemeivel dolgozik!

A NŐ ezenkívül imád fogyni, tehát mindent elkövet, hogy alakja izmos, formás legyen. Ezért ugrál, szökell, fut, kocog, bringát teker, súlyzózik, uram bocsá’ bokszol! Nincs az a kiló, és nincs az a derékméret, amely egy nőnek megfelelő. Kivéve, ha egy másik nőé!

Ezért akár még egy JumpingFit trambulint is kipróbál, ami kétségtelenül egyedi tulajdonságainak köszönhetően, akár az idősebb korosztály számára is hatékony ízületkímélő komplex mozgás program. Ez is mint bármelyik mozgásforma kedvezően hat a depresszió ellen, fokozza az anyagcserét és a nyirokrendszert is megdolgoztatja.

Egy jó frizura, néhány kilótól való könnyed búcsú és jöhet a Nyár!

Szerző: Kovács Hédi | 2018-05-04 14:54





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!