GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Lifting az arcnak!

Mi az a lifting? Semmiképpen nem utazás egy magas irodaház felső emeletére!
Reggel, fogmosás, tükör! Tél vége van, ráadásul a napsütötte szín sem leplezi, hogy arcunk fáradt, akár mi magunk!
Ilyenkor kezdünk óbégatni: „Istenem bezzeg 10 évvel ezelőtt!”

Eszembe jut, hogy néhány éve nem értettem, mikor hírül adták, a neves ausztrál színésznő plasztikáztatta a térdét. Ez a vég, gondoltam! Micsoda marhaság! Aztán eljön az a perc, amikor az ember rápillant teste tájaira, és azt veszi észre, hogy semmi sem a régi! Örök női dilemma: Megállítani az időt, ahogyan csak lehet, de hogyan??? 

Anyáink, nagyanyáink a kozmetikustól azt tanulták, „Alulról felfelé, úgy kell az arcon a krémet felvinni, sosem lefelé, mert nyújtjuk a bőrt”. Húsz évesen nem értettem, hova nyúlna már az a bőr? Ma már értem!  Van az a bőr, amely megnyúlik, van az a bőr, amely száraz, és van az a szakember, aki bánni tud ezekkel a problémákkal! Ma már nem csak a régi praktikák segítenek! Elő az internettel, hol egy kozmetikus, aki a reggeli ébredéskor, a tükör előtt hiányolt 10 évemet visszaadja? Nézzük át együtt a GUDI oldal ajánlatait, ki ne szeretne karcsúbb, fiatalabb, szebb lenni, ha még a mostanit lehet fokozni!!!! Gyerünk egy jó kis arc lifting! A plasztika alternatívája, vágás nélkül! Ráadásul nem csak a vendég lesz vonzó, de az ajánlat is az, hiszen évente egy kezelés szükséges mindössze a csodás eredményhez, és erre garanciát is vállal a Luxury Body Care 35-65 éves korig. Hmmm…... lehet, nem is csak 10 év lesz a vége mínuszban?

http://gudi.hu/deal/teljes-arckezeles-lifting.html

 

Szerző: Kovács Hédi | 2018-01-21 23:26





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!