GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Tanulj meg Szabadulni!

Néhány éve még Katona Klári énekelt a titkos szobákról, egy édes-bús dalban, most azonban a szabadulószobák ideje érkezett el! ( Szerintem, a titkos szobákról se mondjunk le azért!)
A szabadulásról az jut eszembe, hogy egyszer magamra zártam az ajtót, oly módon, hogy belülről elfordítottam egy kallantyút, amelyet egyébként kívülről lehetett kulccsal irányítani. A kallantyú beletört, és se ki, se be. Némi hőbörgést követően az én „megoldásom” Magdi volt, a közelben lakó mindig tettre kész kolléganőm, aki megjelent a ház előtt, én ledobtam a kulcsom, és ő kiszabadított. És ha nincs Magdi? Na ugye! Jó, ha az ember előre gondolkodik, és gyakorol, gyakorol! :-)

Ennél sokkal durvább, ami azt hiszem minden valamirevaló családban megesik egy kb. 4-5 év körüli gyerekkel!l Kerítés, szomszéd gyerek a kapun kívül, kíváncsi gyerek a kapun belül. Szomszéd gyerek hivogatóan integet, "muti valamit!",  kíváncsi gyerek egyre kíváncsibb! Fej kidug a kapu rácsai között, de fej vissza már nem jön! Ekkor van a fej kapun kívül, a család magán kívül, de valahogy minden  gyerekfej visszalendül a rendes kerékvágásba előbb-utóbb, bármilyen borzalmasan is hangzik!
Ma azonban, 2018-ban a technika ezer megoldásra váró helyzetet ad fel nekünk, és zsenialitásunkkal, ötleteinkkel, csapatjátékkal, messze jutunk. Például, ki, egy szabadulószobából!

Egyébként is, mindannyian voltunk - le sem írom, hogy „vagyunk” - olyan élethelyzetben, hogy valahonnan, de jó lenne szabadulni! Ki-meg-el-rászabadulni!
Nos, konkrét ötleteket nem ad a pálya, de egy kis logikus gondolkodás, egy kis összefüggésekre való rádöbbenés, még senkinek sem árthat! Aztán.......ki tudja! 
Szóval csapd hónod alá a gyerekeket, a családot, a barátokat, vagy a kollégákat és irány a szabadulás! 

Gyere és „gyakorolj” az Exittheroom szabadulószobáiban!

Tőlünk nem szabadulsz!

A  hétköznapok megannyi útvesztőjében igazodunk el nap nap után, mi ez nekünk?  A kérdés, mindig kérdés marad, ha nem követi a gyakorlat!
Itt a GUDI oldalon most ezt az izgalmas élményt ajánljuk Neked, de ha az ajánlatok között görgetsz, találsz még egyéb izgalmakat is, és a kedvenceddé válik!

Gudi Kuponoldalon szereplő összes ajánlat megvásásárlásával támogatást kap egy civil szervezet! Ezzel az ajánlattal  Az Exittheroom a Heim Pál Alapítványt támogatja!

Szerző: Kovács Hédi | 2018-02-22 22:06





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!