GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

3 órás élményfestészet a Jól festesz festőműhely jóvoltából

    • Eredeti ár9.990 Ft
    • Kedvezmény25%
    • Akciós ár7.490 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Egy kb. 40x50 cm-es üres (tehát nem előfestett) vászonra, helyben kapott ecsetekkel és festékkel készíthetsz el egy általad választott csodaszép, színpompás akrilfestményt.
Kb. 3 órás foglalkozás során kikapcsolódhatsz, megismerheted az akrilfestés rejtélyeit, és egy igazán különleges időt tölthetsz el, amit csak magadra szánsz, vagy akár társasággal érkezve közös programnak tervezel.
A festményekhez rendelt események időpontjait a www.jolfestesz.hu/esemenyek/ weboldalon lehet megtekinteni.

Könnyen megközelíthetőek a XI. kerületben az Allee bevásárlóközpont mellett található a Jól festesz műhelye.

Részletek

Felejtsd el az általános iskolás rajzórákat! Most nem erről van szó. A Jól festesz foglalkozásain te választod ki, milyen festményt szeretnél megfesteni, az instruktorok az első perctől az utolsóig mindenben a segítségedre vannak, és – nem utolsósorban – itt valóban művész lehetsz!
Az akrilfesték előnye, hogy gyorsan szárad és jól fed, így még a kezdő festők is könnyen bánnak vele. Ha még soha nem festettél, az sem gond! Garantálják, hogy kihozzák belőled a legjobbat, és büszke lehetsz majd alkotásodra. A kiválasztott képet az instruktorok támogatásával lépésről lépésre mindenki egyénileg festi meg, segítséget tehát bármikor kérhetsz, ha elakadnál; és az sem gond, ha más tempóban dolgozol, mint a csoport.
A lényeg, hogy megismerd az akrilfestés szépségeit, az alkotás örömét, s a végeredményre valóban büszke lehess – akár otthonod falát díszítenéd saját készítésű műveiddel, akár ajándékba szánod két kezed munkájának szívből jövő gyümölcsét.

Akár már 10 éves kortól is várjuk a festeni vágyókat!

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 399 3493, vagy e-mailben: info@jolfestesz.hu. Az egyes dátumok és festmények közül a jolfestesz.hu/esemenyek/ weboldalon tudsz választani. A foglalkozásra legkésőbb negyed órával a feltüntetett kezdési időpont előtt érkezz, hogy elfoglalhasd kényelmesen a helyed és a festőállványod. A kinyomtatott ajánlatot vidd magaddal kinyomtatva, hogy könnyedén bemutathasd! Az eseményekre jelentkezni legkésőbb 24 órával a festés előtt lehetséges, illetve a lemondást minimum 48 órával a festés előtt jelezni szükséges.

Az ajánlat megvásárlásával a  Heim Pál Gyermekkórház Alapítvány munkáját támogatod!

Beváltás dátuma: 2018.02.02.-03.31.

Jól festesz festőműhely - Boncsó Brigitta
cím: 1114 Budapest Eszék utca 9-11., 17-es kapucsengő
tel: +3630/3993493
e-mail: info@jolfestesz.hu
weboldal: www.jolfestesz.hu
facebook: www.facebook.com/jolfestesz/

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!