GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Egy ugrás csak, és a 3 helyszín valamelyikén új és vidám edzésformát ismersz meg! Már Senioroknak is ! World jump edzésen való részvétel a RAVE DANCE táncstúdióban!

  • Eredeti ár1.500 Ft
  • Kedvezmény34%
  • Akciós ár990 Ft
 • Hátralévő idő
 • 990 Ft
  Megveszem
 • Maximum 100 kupon

Fontos tudnivalók

Ha egyszer kipróbálod nem tudsz ellenállni! Gyere el az első edzésre ezzel a kuponnal! 
Ugrálva, szinte játszi könnyedséggel átalakul a tested, és eközben egyáltalán nem szenvedsz!
A JumpingFit olyan edzésforma, ami bármely korosztály számára ajánlott.

A szabadalmazott, speciális fitness trambulinokon végzett dinamikus gyakorlatokat, kizárólag szakképzett oktatókkal végezhetik.

Maga a program nem csupán a trambulinon végzett véletlenszerű ugrándozás, hanem magas szinten koordinált és kidolgozott gyakorlatok rendszere. A JumpingFit ideális sport a test alakformáláshoz és számtalan egyedi előnyt rejt. Egészségügyi szempontból az egész emberi testre jótékony hatással van, ezért a kiemelten hatékony mozgástevékenységek közé sorolhatjuk a világon. A több éves tapasztalatok alapján kifejlesztett és tökéletesített program.

A program egy óra alatt tartalmaz nyújtó-, cardio és egyben zsírégető, erősítő-, lazító elemeket, fokozza a sejtek oxigénellátását, lassítja az öregedési folyamatokat, fokozza az izomzat tónusát, több izmot mozgat meg egy óra alatt, mint más fitnesz aktivitás. Biztonságos és vidám csoportos mozgásforma, mely növeli a tüdő kapacitását, hatásos a depresszió és a fáradtság ellen, fokozza az anyagcserét. Hatékonyan hat a fenék, a has, a derék, a csípő és a comb formálásában. 1200-1500 kalóriát égethetsz el 1 óra alatt és akár 3-3,5 kg fogyás érhető el havonta. Hatékony fogyókúrás programJól fejleszti az állóképességet.

Bármely korosztály számára ajánlott,izületkímélő trambulinok!

Részletek

A 120 cm átmérőjű, nyolcszögletű, egyedi összetételű, könnyített acélból gyártott trambulinok felülete egy speciálisan kifejlesztett rugalmas anyag, amely koordinálja a test gyorsulását és lassulását. A lényegesen nagyobb ugrófelületnek köszönhetően a JumpingFit trambulin szélesebb körű és variációs lehetőségű gyakorlatok kivitelezését teszi lehetővé.

 Az ugrófelület rögzítése a fémszerkezetre egy különleges gumikötéllel történik. A kötél a rugós rögzítéssel szemben számtalan előnnyel rendelkezik, például jobban átveszi és átadja a mozgási energiát. A felugrást követően a trambulinra való visszaérkezéskor a gumikötélnek köszönhetően a belső szervek rázkódása nagymértékben csökken, ezáltal kíméli a szerveket rögzítő belső szalagokat. Szintén e gumikötélnek köszönhetően hatékonyabban kíméli az ízületeket. Egészségügyi, orvosi felhasználása széleskörű, mivel fontos szerepe van a rehabilitációban is.

A JumpingFit trambulin egyedi tulajdonságainak köszönhetően jött létre a Senior program, mely az idősebb korosztály számára kidolgozott hatékony, ízületkímélő komplex mozgás program. A trambulinra erősített támaszték szolgál a gyakorlatok szélesebb skálájának kivitelezéséhez a közönséges trambulinokhoz képest. Nem utolsó sorban biztonságérzetet nyújt a vendégek számára.

A kupon egy edzésre szól barmelyik helyszínünkön.
Helyszínek:
III. ker. Bécsi út 267. Dance Factory Táncterem
III. ker. Békásmegyer Égető u. 4. Familia Fitness
XIII.ker. Vizafogó sétány 2. Vizafogó Általános Iskola táncterme
Tel:  06-20-492-52-94
info@ravedancese.hu

A Kupon beváltható 2018.02.15.-05.31. között.
Ennek az ajnlatnak a megvásásárlásával a HEROSZ Budapesti Állatmenhely munkáját és céljait támogatod!

Rave Dance Sporttánc Egyesület
17132094-1-41
1039 BP. Hollós Korvin Lajos u. 7.
+36 20 492 5294
zsuzsannanyary@gmail.com
Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!