GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Mint a villám! Olyan gyorsan és jól tanulsz meg rajzolni a villámrajzolással! Két napos rajzkurzus Budapesten és Pécsett.

  • Eredeti ár25.000 Ft
  • Kedvezmény56%
  • Akciós ár11.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • Lejárt
 • 0 vásárlás
  lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Két napos kurzusok Budapesten és Pécsett. Minden résztvevő megtanul rajzolni, függetlenül a vélt tehetségétől vagy tehetségtelenségtől.

Mi is az a villámrajz???? Egy olyan módszer, amivel be tudjuk indítani az elpihent képességeket. A kurzusok két naposak, amiben benne van a gyors és szép rajzoláshoz szükséges minden képesség előhozása, egy kevés rajztechnika, és sok sok tanács, látásmóddal,önismerettel, művészi látással, reális és elvont gondolkodással kapcsolatban. Kicsit életmód, kicsit rajz, nagyon nagy fejlődés összességében, mely az élet minden területén hasznos. Megtanuljuk azokat a trükköket, technikákat, amelyek segítenek, autodidakta módon is oda fejlődni, ahová egy hosszú tanfolyam, vagy iskola elvégzése vezethet. A villámrajz kurzus, nem jobb agyféltekés rajzolás, de hasonló eredményt hoz!!! A különbség, hogy a villámrajzban olyan eszközöket is használunk, amiket a jobb agyféltekés rajzoláson nem, és olyan technikákat is tanulunk, amik annak nem részei.

Részletek

A kupon beváltása előre történik, online, a http://muveszgyar.comoldalon, a jelentkezési űrlappal. A kupon beváltása a helyfoglaláshoz szükséges, a tényleges részvétel nincs időkorláthoz kötve. A kupon árán felül, 1500 Ft eszközköltséget kell fizetni, a helyszínen kezdéskor. A kupont, a szolgáltatónál, ajándék utalványra is lehet cserélni.

Telefonos információ 06305280284.

Igénybe vehető időpontok a honlapon a helyszínek és időpontok fülecskén találhatók. A kurzusokon 8 éves kortól, felső korhatár nélkül, bárki részt vehet.

http://jobbagyfeltekesrajzolas.com/

Helyszínek, Budapest és Pécs. 15 fő együttes jelentkezése esetén, az ország bármely területére elmegyünk!

KRR Riport Televízió Kft.
 
Imre Dezső
+36 30 528 0284
Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!