GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

A legújabb sportőrület, a Buborékfoci!

  • Eredeti ár40.000 Ft
  • Kedvezmény35%
  • Akciós ár25.900 Ft
 • Hátralévő idő
 • 25.900 Ft
  Megveszem
 • Minimum 1 vásárló

Fontos tudnivalók

A kupon tartalma: - 1 órás buborékfoci játék; - buborékok és mezek - segítő személyzet; - teljes körű játékvezetés; - korlátlan számú játékos (a pályán cserélgetve egymást).

Bejelentkezés telefonon: +36 20 579 9357
vagy e-mailbeninfo@buborekfoci.hu

Időpont módosítás, lemondás a foglalt időpont előtt 48 órával.

A kupon a pályabérleti díját nem tartalmazza: hétköznap 10.000 Ft, hétvégén 6.000 Ft. - 100 kg a buborékok használatának felső súlyhatára; - egyedi igényekhez is alkalmazkodik a szolgáltató; - kisebb méretű felszerelésekkel is kiegészíthető a bónusz; - egyszerre 6-8 fő lehet a pályán, akik korlátlanul cserélhetik egymást; - a csapatok megkülönböztető mezeket kapnak; - a foglaláshoz előzetes időpont-egyeztetés szükséges; - alkoholos befolyásoltság alatt nem játszható; - állapotos hölgyeknek, illetve szív- és érrendszeri betegségben szenvedőknek tilos a játék!

Részletek

Egy korosztálytól függetlenül szórakoztató sportolási forma, abszolút veszélytelenül. Amikor az egyszerű, hétköznapi futball már kevés, a bubble ball lehet a legjobb alternatíva; ahol a foci összes szabálya érvényes – kivéve, hogy az ellenfél fellökése nem tilos, hanem egyenesen kötelező!

A játék ötlete a norvég helyi TV munkatársai agyából pattant ki. Úgy gondolták, hogy a foci így még élvezetesebbé és szórakoztatóbbá válhat. A szabályok ugyanazok, a változás csak annyi, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható "buborékban" játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. Ezzel a buborékkal a felső testünkön kell fociznunk teremben, műfüves pályán, vagy akár a szabadban, hiszen az esésektől megvéd a buborék.

Az új őrület már csak azért is mókás, mivel itt a pályán fel lehet, sőt, fel kell löknünk a másikat, hogy megszerezzük a labdát és gólt lőjünk. Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.

A felfújható buborékban szaladgáló játékosok, nyugodtan ütközhetnek egymással, hiszen a buborék teljes mértékben megvédi őket az esésektől. Mindenki akkorát eshet, mint egy ház, és semmi baja sem lesz.

Gold Center : 1117 Budapest Budafoki út 113 

Ennek az ajánlatnak a megvásárlásával, a Vincellér Alapítvány  munkáját,  támogatod!

EmRi 2008 Mobil Kft
Tel: +36 20 579-9357
E-mial: info@buborekfoci.hu
Web: www.buborekfoci.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!