GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

„Állj el önmagad útjából!” Élet-Erő Program, hogy a benned lévő erőt a felszínre hozd!

    • Eredeti ár12.990 Ft
    • Kedvezmény54%
    • Akciós ár5.990 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Szeretnél kiszabadulni a hétköznapi mókuskerékből? Az Élet-Erő Programunk ebben segtít Neked!

Élet-Erő Programunk képessé tesz arra, hogy elindulj azon az úton, amely a benned lévő erőt a felszínre hozza, és képessé tesz, hogy ezt az erőt alkalmazni is tudd!

Az emberi természet nagyon különös. A másikkal való kapcsolat során azt gondolhatjuk, hogy kéne egy használati útmutató arra vonatkozóan, hogy hogy kellene megbirkózni a különböző személyiségekkel és az azok által generált viselkedésekkel.
A hagyományos bölcsesség úgy tartja, hogy a személyiséged olyan, ahogy az a DNS-edben rögzült.

Ha megfordulna a fejedben az, hogy javítanod kellene a személyiségjegyeiden, jobb, ha inkább csak „beletörődsz” a dolgokba. De nem kell, hogy így legyen!
Az igazság az, hogy igenis tudsz változtatni a helyzeten! Sokkal jobb és boldogabb lehetsz!

Részletek

Ez a konzultáció attól különleges, hogy megtaláljuk a „MIÉRT”-edet, ami a Te valódi hajtóerőd! Egy felszabadultabb életérzést érhetsz el a program végére.

Mindez egy olyan skála alapján történik, amely az emberi reakciók tengerében segít eligazodni.
A jó hír az, hogy lehetetlennek tűnő helyzetekből is képes az ember kijönni, csak a megfelelő „üzemanyag” szükséges hozzá! Ez az „üzemanyag” a Tiéd lehet, amivel beindíthatod saját magad!
A konzultáció annak ajánlott, aki szeretne kiszállni a taposómalomból és azt az életet szeretné élni, amelyet önmagának szánt.
Konzultáció időtartama 60 perc.
Aki részt vesz a programon, ajándékba kap egy gyakorlati lépéseket tartalmazó kis füzetet. Ez alapján a személy elérheti azt a célt, amit mindig is szeretett volna!

A programot Dely Gyula, Élet-Erő Specialista végzi.

Világ életemben vállalkozóként dolgoztam és mindig elértem a kitűzött céljaimat. 8 évvel ezelőtt kezdtem el azzal foglalkozni, hogy mások „miért nem érik el a céljaikat?” Arra jöttem rá, hogy nagyon sok esetben nem azt csinálják az emberek, amit valójában szeretnének, mert ez még számukra sem teljesen tudatos. Több mint 4 éve foglalkozom a szellemi és testi egyensúly helyreállításával. Több tucat embernek segítettem elérni saját célját!
Egyik ügyfelem sikere:
„Úgy tűnik, hogy kezd összeállni és passzolnak egymással a dolgok, ahogy a „MIÉRT”-et megtaláltuk. Jöttek már elképzelések, hogy miket kellene csinálnom. Eddig sajnos nem nagyon mentek a dolgaim. Most már tudom, hogy miken kell változtatnom, erősíteni vagy akár teljes egészében elhagyni bizonyos tevékenységeket. Látom az irányt, hogy merre kell mennem! Megtaláltam a saját utam, amivel nagyon jól érzem magam. Itt az ideje, hogy tegyek is érte!” P.ZS.

Bővebb információért és időpont egyeztetéshez hívja a központi számot:
Hajnal Claudia
Tel: 06 70 312 9922

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!