ÁTVÁLTOZTATUNK! Profi portfólió sminkkel, frizurával, 400 db fotó Bakonyi Tibor profi fotóstól! Lepd meg párod vagy családod Karácsonyra!

  • Eredeti ár55.000 Ft
  • Kedvezmény64%
  • Akciós ár19.900 Ft
 • Hátralévő idő
 • 19.900 Ft
  Megveszem
 • 0 vásárlás
  Az ajánlat él!

Fontos tudnivalók

Egy nő sosem lesz teljesen elégedett a külsejével, de egy profi portfólió azért már nagyon közel vihet hozzá!

Bakonyi Tibor fotósnál a legjobb kezekben vagy! Bízd magad olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi csapat áll 4 órában rendelkezésedre a fotózás alkalmával, hogy egy igazi feledhetetlen érzéssel, mosollyal távozz, ami örök emlék lesz életed során, és amire szívesen emlékezel vissza.

Részletek

Itt a Te időd!
Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilodba, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a hajad és a sminked sem az igazi. Az igazolványképeidről meg ne is beszéljünk! 

És akkor most eljött a te időd!!! Bízd a dolgot olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi sminkes, profi környezet, profi gép, profi utómunkálatok - és egy profi fotós, aki tudja, hogy hozza ki belőled a lehető legtöbbet. Ez az a szituáció, amikor nyugodtan rábízhatod magad Bakonyi Tiborra, hogy megalkossa azt, amire mindig is büszke leszel majd!!!
Ha pedig karácsonyra meglepnéd a barátnőd, barátod, családod vagy netalán születésnapja, névnapja, évforduló, közeleg, itt a megfelelő alkalom, hogy valami extrát kapjon tőled!

Hozd el kedvenc ruháidat, kiegészítőket, amiben szeretnél a kamera elé állni!

Bakonyi Tibor több, mint 10 éves fotós tapasztalatával, saját stúdiójával, nem létezik számára megoldhatatlan feladat. Minden megbízását szívvel és teljes erőbedobással vállalja, legyen szó divatról vagy családi portréról.

Igazi művészalkat: kritikus és önkritikus. Számára a fotózás nem kötelezettség, inkább életforma és önmegvalósítás. Igyekszik a témát egyszerű, letisztult valójában ábrázolni és elkerülni a torzításokat.

Bakonyi Tibor: 06 70 944 4037
Referencia: bakonyiart.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!