GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Hogy állsz energiával? Egészségi állapot feltérképezése fizikai,energetikai és mentális szinten+ bioregulációs terápia 5 kezelésből álló csomag

    • Eredeti ár50.000 Ft
    • Kedvezmény20%
    • Akciós ár40.000 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Testi-lelki egészségi állapot..... stressz....negatív hatások....ismerős kifejezések.... sajnos! Íme egy lehetőség, hogy valamit Te is tégy, hogy megváltozzon az életed!

Mi történik, ha eljössz hozzánk? Állapotfelmérés után bioregulációs terápia alkalmazása. A BRT kezelés a sejtek közötti kommunikációt, az információáramlást segíti, ezáltal ennek minőségét tudjuk javítani. A nem megfelelő testi-lelki egészségi állapot összefüggésbe hozható a sejtjeink közötti kommunikáció leromlott minőségével. A sok stressz, a különböző negatív hatások, vitamin és ásványi anyagok hiánya miatt az információáramlás akadozik.

5 alkalom, alkalmanként 8000 forintos kezelésből álló csomag!

Az ajánlat megvásárlásával a Csillagfű Alapítványt támogatod!

Részletek

Amivel foglalkozunk: Kínai gyógyászat alapján a szervezet egészségi állapotának feltérképezése fizikai,energetikai és mentális szinten. Az állapotfelmérés után bioregulációs terápia alkalmazása. Személyre szabott kezelés összeállítása. Az első kezeléskor az állapotfelmérés 30 perc majd 1 óra kezelés. Továbbiakban már csak 60 perc az időtartam. A kezelés kulcsa az elektromágneses biokommunikációban rejlik. A BRT kezelés a sejtek közötti kommunikációt, az információáramlást segíti, ezáltal ennek minőségét tudjuk javítani és ennek következtében a sejtek hatékonyabban tudnak együttmúködni a testi- lelki egyensúly helyreállításában . Azonban erre időt kell hagynunk hogy a szervezet normalizálja saját működés. 

Kupon felhasználható Budapest VIII.ker Orczy út 41. 1/9 Bejelentlkezés, időpontegyeztetés: Endrődi Éva+3620 334 7550

Holistic-65 Bt.
Budapest VIII.ker Orczy út 41.1/9
Tel: +36 20 334 7550

A kupon felhasználható Budapest VIII.ker Orczy út 41. 1/9 Bejelentlkezés, időpontegyeztetés: Endrődi Éva+36 20 334 7550

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!