GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Gilvesy Váradi Rajnai Rizling 2016

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

A Gilvesy Pincészet által felajánlott magas minőségű borfajtára Autistic Art címke került - autizmussalélő alkotónk jellegzetes motívumával, melyből limitált darabszám készült.

A Váradi-dűlő új, Rajnai Rizling telepítésének második termése került a palackba. A tölgyfahordós spontán erjedés és a 8 hónap finomseprőn való érlelés páratlan komplexitást és hosszú érlelhetőséget adott a bornak. A Váradi Rajnai Rizling elegánsan közvetíti a Szent György-hegy ásványos, vulkanikus karakterét. Hosszú, gazdag korty és magabiztos savak.

A palack címkéje Lakatos Renàta autista fiatal grafikája alapján készült.
A termék az alapítvány címén, 1123 Budapest, Alkotás u. 50. A/6., vehető át!
A termék megvásárlásával  jó ügyet szolgálsz: az autizmussal élő fiatalokat, életkörülményeik javítását támogatod!

Részletek

Az Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért (rövid nevén Autistic Art Alapítvány, korábban Mosoly Otthon Alapítvány) művészeti programja keretében lakóotthonokban élő autista gyerekeknek és fiatal felnőtteknek biztosít rendszeres rajzfoglalkozásokat. Az Autistic Art dizájnmárka is az ő rajzaikra épül, melyeket a művészeti foglalkozásokon készítettek.

Az Alapítvány az Autistic Art termékek eladásából befolyó összegből 10 magyarországi autista lakóotthont támogat

Az Autistic Art márka egyedülálló módon egyesíti a művészetet, a dizájnt és a jótékonyságot. A termék megvásárlásával jó ügyet szolgálsz.

Autistic Art Közhasznú Alapítvány az Autista Lakóotthonokért

1123 Budapest, Alkotás u. 50. A/6.
+36 30 545 8702
h.kovacs@autisticart.hu
www.autisticart.hu 

 





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!