GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány - JóKupon

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Élelmiszer adományokat veszünk át és osztunk a rászoruló családoknak. Ruha adományokat és háztartási eszközöket juttatunk el a hátrányos helyzetűeknek. Tavaly 6 hónap alatt 6 millió Ft- friss pékárut osztottunk szét. Székesfehérváron és vonzáskörzetében, valamint Kisbéren szolgálunk. Azért vagyunk keresztény alapítvány, mert Jézus életét szemlélve megtanultuk, hogy hittel, szeretettel, türelemmel kell szolgálni az embereket. Nem hittérítők vagyunk, mert mindenkinek segítünk, vallási meggyőződéstől függetlenül. Enni adunk az éhezőnek.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Segít fenntartani a telephelyünket, részben fedezi az üzemanyag költségeinket. Mindent megpróbálunk megoldani az önkéntesekkel, jelenleg saját erőforrásokból fedezzük az alapítvány rezsi költségeit.

Küldetésünk: Folytatni a speciális szolgálatunkat, hogy az emberek ne csak adományt kapjanak , hanem tiszteletet, odafigyelést, türelmet és szeretetet is. Így tovább adva azt a példát, amit Jézus életét szemlélve tanultunk. Tapasztaltuk, hogy a példa sokszor követőkre talál! Szeretnénk példamutatással formálni a társadalom lecsúszott rétegeit, megbecsüléssel, tisztelettel, odafigyeléssel visszanyerhessék az egészséges önértékelésüket, megtalálják újra az Őket megillető helyüket, és erre buzdítsanak másokat.

Részletek

Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány
www.gospelworker2014.hu
gospelworker2014@gmail.com

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!