GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Színes ötletek, az újrahasznosítás jegyében! Színpompás Paverpol tárgyak!

    • Eredeti ár3.500 Ft
    • Kedvezmény29%
    • Akciós ár2.500 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Van egy jópofa dobozod? Fémből, fából, de még akár kartonból is lehet! Add ide nekem és egy igazán egyedi dobozkát készítek belőle a Paverpol technika segítségével! Persze a saját dobozgyűjteményem is áldozatul eshet! Gyönyörű színekben pompáznak, és ilyen nem lesz másnak!

Vettél egy üveg bort és szeretnéd feldobni, egyedivé tenni a külsejét? Nézd, milyen jópofa Paverpol dísz kerül a nyakára, és már kész is a különleges ajándék!

Bármilyen üvegedény, akár egy kiürült kávésüveg, vagy egy sima befőttesüveg is  csodás kis váza, vagy a bornak, szörpnek új ruhába öltözött "otthona" lehet a Paverpol segítségével! Ha pedig azt szeretnéd, egy hangulatos gyertyatartó lesz belőle!

Nézd a készletet, ilyet vagy hasonlót készítek!  Rendeld meg az egyedi ajándékokat, hívj és megtalálom az ízlésednek megfelelőt!

Csipkék, gyöngyök, kagylók, bármi felhasználásra kerülhet! A képzeletnek és a Paverpol-nak nincs határa!

Ha pedig szeretnéd megtanulni, akkor is jelentkezhetsz! Örömmel adom át tudásom. Ennek az ára, az anyagfelhasználástól függően alakul!

Ha egy festményt szeretnél ezzel a technikával, annak sincs akadálya!

Részletek

Mi ez a különleges technika? A Paverpol egy olyan technika, amely a kreatív újrahasznosítás jegyében fogant. Átalakíthatunk olyan megunt és kidobásra ítélt, elsősorban textil, de más természetes anyagot is, egy – egy új dísztárggyá, használati tárggyá és más lakásdekorációs díszelemmé. Mindenkinek a saját kreativitása alkotja azt az alapot, mely megadja a végső formát. Ötvözhetjük más kreatív technikával egyedi ötletek alkalmazásával.

Harkányi Rita
+36 30203 8818
donirita@gmail.com
Egész életem a kreativitás határozza meg.  Sokféle próbálkozás után 6 éve kezdtem el festészettel foglalkozni. Mit jelent számomra a művészet? Öröm… egy belső nyugalom, önkifejezés, lelkem szárnyalása. Ilyenkor megszűnik számomra a világ, inspirálnak a színek-igazi flow élmény!

Az elmúlt években a legkülönfélébb, érdekes és változatos képzőművészeti technikát sajátítottam el, alkotásaim emiatt is oly sokfélék.
Olajjal festek fára, vászonra, és azt kiegészítve a  különleges  Paverpol technikával (textilszobrászattal) is. 

https://www.facebook.com/rita.harkanyi/media_set?set=a.636940746353398.1073741851.100001124366732&type=3

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!