GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

LogiKaland- Barangolás a logika birodalmában csoportok számára! Akár 3-99 éves korig!

    • Eredeti ár350.000 Ft
    • Kedvezmény14%
    • Akciós ár300.000 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

LogiKaLand – Barangolás a logika birodalmában,  3- 10 éves korosztálynak……. de tágabb értelemben akár 99 éves korig!
Kalandozz a gyerekkel és légy újra gyerek Te is! LogiKaland, amely egyben LogiMóka!
Próbáld ki! Fejtsd meg! Találd ki! Építsd fel! Tippeld meg! Rakd össze! Merj és nyerj! A játék, amelybe akár a szülők is beszállhatnak!
Szeretnéd, hogy gyermeked sikeres, kiegyensúlyozott, ugyanakkor logikusan gondolkodó gyerekké váljon?

Hogyan? Gondoljuk végig, mit is jelent a logikus gondolkodás a hétköznapokban, és miért baj, ha nincs meg ez a képesség!
logika életünk legfontosabb részeleme. Egész életünkben logikus lépések követik egymást. Igyekszünk minden tettünket logikusan átgondolni, de vajon valóban így van-e, vagy csak mi képzeljük így? Mennyi minden múlik ezen!
Fontos, hogy gyermekeink megtanulják ennek a logikus gondolkodásnak a lényegét, hogy életük ennek - is - köszönhetően sikeres és eredményes legyen. Ebben segít számukra játékosan, a gyerekek mindenkori életkorának megfelelő kalandos próbákkal, feladatokkal a LogiKaland!

Azt se feledjük, a szülők számára is tartogat meglepetéseket a program!
A LogiKaland fontosságára „csak” egy példa! Bizonyára sokan vagyunk, akik anno szélmalomharcot vívtunk a matematikával, amikor nem értettük a fogalmakat, és kulcsra zárt ajtóval állt előttünk a „Matek háza”! Ha akkor nálunk van a kulcs, amivel bejutunk, mennyivel egyszerűbb lett volna minden! Ha akkor lett volna egy LogiKalandunk! Semmi sem késő, ráadásul a mai gyerekeknek már itt a lehetőség!

Kiknek ajánljuk? Óvodáknak, iskoláknak, településeknek, cégeknek családi napra és cégeknek csapatépítő programra. Tehát minden korosztály számára tartogat meglepetést a LogiKaland!
Kalandos logika, logikus kaland! LogiKaland! Nem csak gyerekeknek! Mi újat nyújt ez az izgalmas, játékosan is tudást nyújtó program?
http://logikaland.com/programleiras.htm
Kapcsolat:info@logikaland.com

Részletek

Mire számíthatunk a kalandozás során? A fantázia világában találkozunk a Kétkarú mérleggel, az Óriás Labirintussal, az Ördöglakatokkal, miközben szabadulunk a Várból és egy golyópályát is építünk! Elég érdekesen hangzik ugye?
Csupa játék, csupa izgalom, csupa élmény, és ami a gyerekek számára egy játékban fontos, a sikerélmény megélése!
Szó sincs versengésről sokkal inkább a közös játék, a közösen megoldott feladatok számítanak, az együtt töltött idő öröme, ráadásul későbbi tanulmányaik során használni tudják majd az itt szerzett tapasztalatokat.

A játékosság közben ezért ne feledjük! Szakemberek fejlesztették ki, tehát a szakmai tényezők is fontos építőkövei a játéknak! Így a fejlesztés során a figyelem középpontjában számtalan szakmai sarokpont állt!
A játék során az együttműködés, a kihívások, ötletek és új gondolatok, készségekben való megerősítés, sikerélmény, többféle megoldásra törekvés mind ott szerepelnek a programban, ahogyan a játékot segítő egyedi és sok esetben szokatlan, vagy funkciójukban megújuló hétköznapi eszközök is.

A Gyerekeknek szóló LogiKaland 3 órás program, ahol kb. 250 gyereket tudunk foglalkoztatni.
Különleges játék, amely segít abban, hogy gyerekeink, a jövő generációja, a hétköznapok buktatóit könnyedén átlépve váljon sikeres, felszabadult felnőtté.

logikaland.com
Kapcsolat:info@logikaland.com
www.facebook.com/Logikaland

Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány

Alapítványunk nevében hordozza célját. Az Otthon Segítünk Alapítvány 15 éve angol mintára, de a magyarországi viszonyokhoz igazodva indult el, a nemzetközi Home Start részeként. Esztergomban, az országban elsőként kezdték meg a munkájukat  a  felkészített önkéntesek, és 2003-ban megalapították az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítványt. Az azóta eltelt időszakban a családok számára nyújtott támogatások, programok egyre bővültek. Tevékenységünket, támogatásokból, pályázati finanszírozásból, önkéntesek bevonásával tudjuk végezni. Büszkék vagyunk rá, hogy 25 állandó önkéntessel dolgozunk, de egy-egy programunkra 50 önkéntest is tudunk mozgósítani.  Alapítványunk a tapasztalat és a barátság mellett elsősorban derűt szeretne vinni a családok életébe, valamint szeretnénk megelőzni a komolyabb problémák kialakulását.

Számtalan saját fejlesztésű programmal szereztünk ismertséget a Civilek „piacán”, melyek egyike csupán a LogiKaland.

Alapítványunk adatai:
Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány
Adószám: 18613779-1-11
Bankszámlaszám: 58600575-11034380

Elérhetőség:
Lukács Anikó

Tel.: 06-30/412-52-12
E-mail: luna@esszencia.hu
esztergom.otthonsegitunk.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!