GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

LogiKaland - ÚJDONSÁG a CÉGES CSAPATÉPÍTÉSBEN!

  • Eredeti ár600.000 Ft
  • Kedvezmény8%
  • Akciós ár550.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • 550.000 Ft
  Megveszem
 • 0 vásárlás
  Minimum 10 vásárló

Fontos tudnivalók

ÚJDONSÁG a CÉGES CSAPATÉPÍTÉSBEN! Valami új, ami minden értelemben JÓ!

A sok unalmas, megszokott, csapatépítő program után, amely már mindenki könyökén jön ki, itt egy ÚJDONSÁG!
Próbáld ki! Fejtsd meg! Találd ki! Építsd fel! Tippeld meg! Rakd össze! Merj és nyerj! Kalandozz vidáman, gondolkozz logikusan!

LogiKaLand – Barangolás a logika birodalmában,  nincs korhoz kötve, csak az egészséges felnőttkori vágy kell, hogy újra játszani lehessen végre!logika életünk legfontosabb részeleme. Egész életünkben logikus lépések követik egymást. Igyekszünk minden tettünket logikusan átgondolni, de vajon valóban így van-e, vagy csak mi képzeljük így? Mennyi minden múlik ezen!
LogiKaland, amely egyben LogiMóka!

A céges csapatépítés megszervezése egyre több gonddal jár. Hol legyen, milyen legyen! Ne legyenek megerőltetőek a fizikai feladatok, a csapat minden tagja, korosztálytól függetlenüljól érezze magát, ne érezze magát senki kellemetlenül például egy csobbanós játékban, megannyi probléma a szervező számára.  Itt a megoldás arra, hogy ne csak szórakoztató és érdekes legyen ez a csapatépítés, de megdobogtassa a szíveket is! Hogyan?
Egy különleges programmal, a LogiKalanddal!

Részletek

LogiKaland nem csak egyszerűen játék, de céges csapatépítő tréningként a cég ” jószolgálati követe” lehet, méghozzá egyszerűen. A Cég maga viszi el a gyerekek számára a LogiKalandot egy olyan kiválasztott közösségbe, ahova másképpen nem kerülhetne be a program. Lehet ez Családok Átmeneti Otthona, hátrányos helyzetű kistelepülés vagy iskola, óvoda is. Ebben az esetben a cég munkavállalóival építjük fel a pályát, felkészítjük őket arra, hogy az állomásokon fogadják a gyerekeket és az ő vezetésükkel, segítségükkel oldják meg a feladatokat, így személyes kapcsolatba kerülnek a gyerekekkel, családokkal.

A csapatépítés kettős funkcióval bír. Egyfelől a cég dolgozóinak különleges és sokáig emlékezetes igazi „jó” program, ugyanakkor a cég image építésében fontos mérföldkő lehet! Hiszen minden fórumon, legyen az multi esetén akár a hálózaton belül, hivatkozni lehet arra, a cég nem csak a munkahelyi légkör jobbításán dolgozik, de segít is az arra rászorulóknak! Ugye kihagyhatatlan?

Egyébként pedig mi lehet szebb, mint pl. gyerekekkel játszani, gyerekként újra élni saját gyerekkorunkat, ebben a fantasztikus programban, miközben a program által magunk is segítővé válunk!
A játékosság közben ezért ne feledjük! Szakemberek fejlesztették ki, tehát a szakmai tényezők is fontos építőkövei a játéknak! Így a fejlesztés során a figyelem középpontjában számtalan szakmai sarokpont állt!

A játék során az együttműködés, a kihívások, ötletek és új gondolatok, készségekben való megerősítés, sikerélmény, többféle megoldásra törekvés mind ott szerepelnek a programban, ahogyan a játékot segítő egyedi és sok esetben szokatlan, vagy funkciójukban megújuló hétköznapi eszközök is.

A cégeknek szóló csapatépítős LogiKaland létszámtól, és a választott helyszíntől függően 5-8 órás program, az ára pedig 400.000-600.000 Ft. között mozog. Az ajánlat kuponárában a 600.000 Ft-ot írtuk be.

http://logikaland.com/programleiras.htm
Kapcsolat:info@logikaland.com
www.facebook.com/Logikaland

Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány

Alapítványunk nevében hordozza célját. Az Otthon Segítünk Alapítvány 15 éve angol mintára, de a magyarországi viszonyokhoz igazodva indult el, a nemzetközi Home Start részeként. Esztergomban, az országban elsőként kezdték meg a munkájukat  a  felkészített önkéntesek, és 2003-ban megalapították az Esztergomi Otthon Segítünk Alapítványt. Az azóta eltelt időszakban a családok számára nyújtott támogatások, programok egyre bővültek. Tevékenységünket, támogatásokból, pályázati finanszírozásból, önkéntesek bevonásával tudjuk végezni. Büszkék vagyunk rá, hogy 25 állandó önkéntessel dolgozunk, de egy-egy programunkra 50 önkéntest is tudunk mozgósítani.  Alapítványunk a tapasztalat és a barátság mellett elsősorban derűt szeretne vinni a családok életébe, valamint szeretnénk megelőzni a komolyabb problémák kialakulását.
Számtalan saját fejlesztésű programmal szereztünk ismertséget a Civilek „piacán”, melyek egyike csupán a LogiKaland.

Alapítványuk adatai:
Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány
Adószám: 18613779-1-11
Bankszámlaszám:  58600575-11034380

Elérhetőség:
Lukács Anikó
Tel.: +36 30 412 5212
Email: luna@esszencia.hu

esztergom.otthonsegitunk.hu
Facebook: Esztergomi Otthon Segítünk Alapítvány
logikaland.com

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!