Ne ötölj! HATOLJ! Tegyük össze téglánként a siker és a karrier házát!

Fontos tudnivalók

Ezzel a JóKuponnal, akár egy-egy téglával, képesek vagyunk felépíteni egy virtuális házat, és néhány valós karriert!

4000 forint az ára annak a JóKuponnak, de nevezhetjük ez esetben akár egy virtuális ház felépítéséhez használt téglának is, amellyel egy olyan embernek tudsz segíteni, aki számára nagyon fontos az iránymutatás. 

Kerestél már úgy állást, hogy azt sem tudtad merre indulj? Jó lett volna, ha valaki felméri a képességeid, átnézi az önéletrajzod, tanácsot ad, melyik lenne a helyes irány? 
Mennyi bizonytalan, információ dömpingben elveszett, félretájékoztatott ember próbál újra és újra munkát szerezni, a saját karrierjét felépíteni!

Minden egyes 4000 forintos tégla megvásárlásával újabb és újabb munkanélkülinek, álláskeresőnek, kisgyerekes anyukának, hátrányos helyzetű munkavállalónak álláskeresőnek, segítesz. Ha 60.000 forintot összegyűjtünk, 15 karriert építettünk újjá, 15 munkavállalót segítettünk elindítani először, vagy újra, a munka világába!

Részletek

A HAT Alapítvány 2 napos kompetenciafejlesztő foglalkozásokat tart 2x6 órában. A munka világából időlegesen, vagy hosszabb ideje kívül rekedt, kortól és nemtől független célcsoportunk számára tartjuk ezeket a képzéseket, azért, hogy ők mindannyian visszataláljanak a munka világába, megtalálják a helyüket és eközben nem mellékesen megtalálják, a talán rég elveszett önbizalmukat, önbecsülésüket!

Ez egy virtuális ház, amelyet számukra téglánként „építünk”!  Minden egyes téglával segítesz valakin, akinek nagy szüksége van az iránymutatásra!

4000 forintból talán egy most még bizonytalan kisgyerekes anyuka jövőjéhez járulsz hozzá, 8000 forintból talán éppen két fiatal pályakezdőt segítesz.

Építsük együtt, végy egy téglát Te is!

https://hatalapitvany.wixsite.com/ezhat

Talán a HAT Alapítvány mottója mutatja be legjobban, kik is vagyunk valójában:

„Olyan országban akarunk élni, ahol működő, fejlődő, dinamikus kapcsolatok alakulnak ki a társadalmi csoportok között és az egyének között. Mindenkinek lehetősége van arra, hogy megtalálja és elérje a saját célját.
Ezért feladatunknak tekintjük hogy olyan közösségeket hozzunk létre, amelyek támogatják a tudáshoz, információhoz és élményekhez való szabad hozzáférést.
”Célunk, hogy tudás, jó szándék, tehetség ne vesszen el soha!”

Közösségi összefogás egy értékesebb, a szó nemes értelmében vett gazdagabb és egészségesebb jövőért!
A HAT Alapítvány megalakulásával szinte egy időben felismerte, a jövő generációjával való szoros együttműködés fontosságát. 
Mi, a HAT Alapítvány munkatársai, az önkéntességet oktató, és az önkéntesekkel együtt működő létformánkkal, közösségi programjainkkal, széles körű képzési formáinkkal, összességében aktív társadalmi jelenlétünkkel, elmondhatatlan örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen veszünk részt a közös munkában!
Abban hiszünk, hogy ez lehetővé teszi, hogy nyitottak, önállóak, felelősséggel döntő, a saját életünkre HATni tudók legyünk.”

https://hatalapitvany.wixsite.com/ezhat

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!