GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Nem adom fel ( Cafe & Bar) - Ügyfélkártya

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

ÜGYFÉLKÁRTYA AJÁNDÉKBA

Több magánszemély és cég kérését meghallgatva 2017. tavaszán kibocsátottuk a Nemadomfel ügyfélkártyát, melyet ezúton szeretnék figyelmébe ajánlani:

A sorszámozott és nyilvántartott ügyfélkártyánkat olyan személyeknek és cégeknek ajánljuk, akik egyedi és különleges ajándékkal szeretnék megörvendezetni szeretteiket, dolgozóikat. A Nem Adom Fel Café & Bar logójával ellátott elegáns bordó színű plasztik kártyára a vevő által meghatározott, tetszőleges pénzösszeg tölthető. A megajándékozott személy a feltöltött egyenleget több alkalommal is levásárolhatja és folyamatosan tölthető rá további összeg. Az ajánlatban látható 1000 ft. jelképes, minimum összeg!

Cégekkel kötött egyedi megállapodás esetén lehetőség van a kávézó logója mellett az ajándékozó cég logójának feltüntetésére is.

Részletek

Röviden a Nem Adom Fel Cafe&Bar-ról:

A Nem Adom Fel Café & Bar Budapest első fogyatékossággal élő emberek által alapított és működtetett kávézója, 2016. január 27-én nyitott, a VIII. kerület Magdolna utca 1. szám alatt. Dolgozóink 75 százaléka fogyatékossággal él. Célunk egy olyan vendéglátóhely üzemeltetése, amely egyszerre nyújt minőségi szolgáltatást és mutat fel értékeket a társadalmi felelősségvállalás területén.

A kávézó integrált közösségi tér és kulturális helyszín is, ahol mindenki megtalálja a helyét és ahol mindig szeretettel fogadják a betérő vendéget, akit finom kávékkal, déli menüvel és szezonális étlappal várunk.

Ételeinket, italainkat magunk készítjük és szolgálunk fel, valamint saját szervezésű kulturális programokkal is várjuk a hozzánk érkezőket. Séfünk, Tóth Miklós 10 évig a Várnegyedben működő „legendás” Fortuna étteremnek volt a séfje, az elmúlt 3 évben pedig a Pastrami Étteremnek.
A napi nyitva tartáson túl, Kávézónk alkalmas rendezvények lebonyolítására is, melyet büféasztalos fogadás esetén 80 főig, tányérszervizes fogadás esetén 50 főig vállalunk.
További információ:
Horváth Gabriella  tel.: 0620/3558947;  email:  horvathgabriella@nemadomfel.hu

www.nemadomfelkavezo.hu; facebook.com/nemadomfelkavezo

Nem Adom Fel Alapítvány
E-mail:
 nemadomfel@nemadomfel.hu
Cím: 1082 Budapest, Baross utca 86. (bejárat a Magdolna utca és a Szűz utca sarkán)
Weblap: www.nemadomfel.hu
Facebook: www.facebook.com/nemadomfel

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!