GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Ha birtokában vagy a helyes önismeretnek, bármit birtokolhatsz! - Önismereti tanácsadás, életút vezetés

    • Eredeti ár8.000 Ft
    • Kedvezmény50%
    • Akciós ár4.000 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Ha birtokában vagy a helyes önismeretnek, bármit birtokolhatsz!

Szeretnél magabiztos, önmagát és ezáltal másokat is jól ismerő, sikeres ember lenni?

Életünk egyik talán legnagyobb buktatója a döntéskényszer, a változtatástól való félelem. Úgy a párkapcsolat, munkahely, barátság, élethivatás, mint a pénzügyek terén. Az élet legapróbb döntése is eredményezhet azonnali pozitív változást, ugyanakkor sodorhat magával olyan lavinát is, ami alól hosszú évekbe kerül kikászálódni! Ha nem változtatsz – az is egy döntés. 

Bármely élethelyzetben való döntésedet segítem, és szeretettel várlak, ha választ keresel arra, amiben elakadtál és változtatni szeretnél!
Kellemes, egy órás konzultáció során ismerkedő, ráhangolódó beszélgetésre hívlak, ahol megtaláljuk, milyen metodika mentén haladunk tovább annak érdekében, hogy beindítsuk Nálad az öngyógyító folyamatokat az ideális, vagy azt megközelítő élethelyzet eléréséhez.

Milyen módszerekkel segítelek a kívánt eredmény elérésében? Biztosítalak, csupa kellemes dolog vár Rád! Egy érdekes és mindenképpen segítő jellegű beszélgetéssel indítunk, amit extrapszichológia (projektív pszichológiai tesztek, rajzelemzés), théta healing konzultáció, vezetett meditáció, vagy zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás követhet majd.

Mind, mind a test és a lélek örömére történik, ellazulsz, és átadhatod magad a terápia azon részének, amikor megoldásokat találunk!

Nincsenek megoldhatatlan problémák, csak megoldásra váró feladataid! Szánj időt magadra, és mindezekben segítelek!

Részletek

Boldogság, csodás párkapcsolat egy megértő társsal, sikeres karrier, ennek nyomán anyagi biztonság, nem csak pénzben, de lelkiekben is mérhető gazdagság, ragyogó szülő-gyerek kapcsolat, egészség testben és lélekben egyaránt, kiegyensúlyozott élet!

Micsoda hívószavak!  Szinte álomvilágnak tűnik! Pedig igenis megvalósítható!

Mi szükséges mindezek birtoklásához?
Elsősorban egész-séges önismeret! Ennek hiányában futjuk a felesleges köröket, másoljuk a szülői mintát, akár évtizedekig is futó irányított programként küzdünk a társadalmi és/vagy szülői elvárásoknak való megfelelési kényszerrel.

Így törvényszerű, hogy nem találjuk a helyünket a világban, esetleg betegséggel és anyagi, munkahelyi problémákkal küzdünk, vagy „csak” éppen a megfelelő lelki társat nem tudjuk bevonzani.
Ezzel az önismereti tréninggel sok mindenre fény derülhet és közösen megtalálhatjuk a helyes irányt!

Ha a szíved összetörték és nem tudod feldolgozni, amikor úgy tapasztalod életed bizonyos eseményei szinte törvényszerűen ismétlik önmagukat  - vagy meg sem történnek - talán ÖNMAGADBAN, Nálad kell keresni a megoldást!
Segítek felszínre hozni a mélyben megbúvó lélektani sebeket, traumákat, melyek mindezeket okozhatják.

Mészáros Lia vagyok

Önismereti életvezetési mentor, théta healing konzulens, wellness tréner, holisztikus masszőr.
Szakmai tapasztalataimat  tekintve kereskedelmi szakemberként tizenöt éve az ügyfélmenedzsment területén  mozgok, többek között értékesítési szakemberek toborzásával is foglalkozom. Az utóbbi 8 évben fordult érdeklődési köröm az egészségtudatos életmód és emberi kapcsolatok irányába, így elsőként 4 féle masszázst sajátítottam el, majd pszichológiai tanácsadó végzettséget  szereztem önismereti személyiségfelesztő mentor szakon. Ez utóbbit a gyógynövény alapú életviteli tanácsadással is ötvözöm. 

Külön szívügyem a Női Önismereti Műhely, melyet havi rendszerességgel tartok.
Az önismeret-önfejlesztés útján 10 éve indultam el, de úgy vélem az ezt megelőző egész addigi életem és útkeresésem, majd önismereti tanulmányaim a  segítő hivatás felismerésére  készítettek fel. A közel 20 éves „pályafutásom” alatt  teljesen egyértelművé vált, hogy kimagasló interperszonális készségemet, empátiámat és erős intuitív képességemet ötvözve az emberi kapcsolatok terén tudok hatékonyan értéket teremteni. Ezért hivatásomnak a  SEGÍTŐ hivatást tekintem. Saját tapasztalataimat továbbadva, mintegy iránytűként támogatva a hozzám fordulókat abban, amiben az aktuális (élet)helyzet, feladat, kihívás megkívánja! Legyen az önismereti mentorálás, életviteli tanácsadás, zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás, vagy a megfelelő munka - munkatárs megtalálása. 

Ha úgy döntesz, hogy bármely vonatkozásban a pozitív változás útjára szeretnél lépni, várlak szeretettel!
Időpontot az alábbi elérhetőségeken kérhetsz: lelekrozsa@gmail.com

                                                                            +36 20 299 8030

Mottóm: „ A választás a kezemben van! Ez az egyetlen szabadság.”

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!