GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

S.O.S. Krízis Alapítvány - JóKupon

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Alapítványunk 1997 óta dolgozik a gyermekvédelem területén, a szociális krízishelyzet vagy családon belüli erőszak miatt otthonukat vesztett családokat segítjük. Három átmeneti otthont működtetünk Budapesten, egyidejűleg közel 120 főt látunk el. Célunk, hogy az otthonukat vesztett családokban élő gyermekek a szüleikkel együtt maradhassanak, és segítsük a családokat abban, hogy a krízishelyzetből sikeresen talpra álljanak.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft: Legnagyobb kihívásaink egyike a családon belüli erőszakot elszenvedett nők életének segítése. A beérkező támogatásokat az ő ellátásuk fejlesztésére fordítjuk, speciális szolgáltatások megvásárlásával számukra (pl.gyermek-szakpszichológus), illetve támogatni kívánjuk az önálló életkezdést azzal, hogy hozzájárulunk egy albérlet költségeihez.

Küldetésünk: Minden gyermeknek joga van a saját családjában élni - akkor is, ha elvesztették lakhatásukat. Küldetésünk, hogy minden erőnkkel segítsük az otthonukat vesztett családokat abban, hogy mihamarabb önálló életet tudjanak kezdeni, s az erőszak áldozatait abban, hogy biztonságban felnevelhessék gyermekeiket.

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!