GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Selyem festés! Eredeti kínai hernyóselyemre festett mandalák, sálak, kendők, párnák

  • Eredeti ár45.000 Ft
  • Kedvezmény22%
  • Akciós ár35.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • Lejárt
 • 0 vásárlás
  lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Keretezett nagy mandala szerencse angyal pecséttel 74x74cm.

Személyre szabott mandalák, egyedi megrendelések, angyal pecsétekkel készült energetizáló  mandalák!

A selyemfestés nem egyszerű technika, nagyon kell a kontúrokra ügyelni, a vastagságra, mert gyorsan szétfut a festék rajta. Persze van olyan technika is, amikor külön jó, hogy összefutnak a színek. Nekem a selyemfestés volt a nagy kihívás.  A sok egyéb lehetőségek közül ehhez van a legnagyobb türelmem. Vászonra is próbáltam festeni, de ez marad számomra a legmegfelelőbb technika. Az egyik újságban láttam meg, és rögtön ki akartam próbálni.

Az évek alatt nagyon jól megtanultam kezelni a selyem anyagot.  Eleinte különféle kis füzetek mintáit másoltam, aztán meditációban látott dolgokat igyekeztem meg festeni. 2008-ban készült el az eső saját munkám, a hét csakrát festettem meg. Saját mandalákat szerkesztek, ami belülről jön. Elvégeztem a Természetgyógyászatot, és ennek három ágát.  A reiki mesteri szintig tanultam, ami itt is nagyon jól hasznosítható. A munkáimban benne van az energia, ezért sokan gyógyításra is használják (pl. párnák: a saját csakráim vannak rajta).  Egyszerűen elég nézni a mandalákat.

Sok egyedi mandalát festettem személyre szólóan.  Az úgy történik, hogy vagy személyesen látom az embert, vagy fényképről hangolódok rá. A legutóbbi ilyen munkámban, egy férfi kért a párjának egy mandalát a szülinapjára.  Kikérdeztem, hogy milyen lelki állapotban van, mit dolgozik és így hangolódtam rá. Nagyon jól sikerült, mert a képet behelyezték a hálószobába, de ki kellet vinni, mert akkora energia volt benne hogy nem tudtak aludni!

Az Atlantisz Angyalai könyvből szoktam még az Angyal pecséteket belefesteni a munkáimba, ezek is sokat segítenek. Szinte minden fontos dologban tud segíteni (pl.gyógyulás, félelmek elengedése, szerelem). Festeni úgy szoktam, hogy meditációs zenét hallgatok hisz a festés is meditáció, kizárom a külvilágot és a minták, színek maguktól jönnek! Nagyon sok visszajelzés van, hogy a munkáim nézegetése közben szinte elmélyülnek, más nyugodt világba kerülnek, meditációba!

Ezzel az ajánlattal a HAT Alapítvány munkáját és így a hátrányos helyzetűek életét támogatod!

Részletek

Selyem festés: Eredeti kínai hernyóselyemre festett mandalák,sálak ,kendők párnák! 

Nagy Erzsébet / Zsóka  ev.  Okj Természetgyógyász masszőr, selyemfestő

15 éve végeztem ETI-ben, rengeteg iskolát végig jártam, folyamatosan képzem magamat. REIKI mester vagyok ennek a munkáimban is sok hasznát veszem,  feltöltöm a pácienseimet energiával!

Beváltás helye:Budapest XIII.Váciút.156.Hagyományos Kínai Orvoslás rendelője.
Megközelítés: 3 Metró Forgács utcai megállónál
Időpontok: kedden és csütörtökön 
Bejelentkezés:Nagy Zsóka 
Tel:+36 30 311 3615 
e-mail:zsokuci88@gmail.com

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!