Selyem festés! Eredeti kínai hernyóselyemre festett mandalák, sálak, kendők, párnák

  • Eredeti ár45.000 Ft
  • Kedvezmény22%
  • Akciós ár35.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • 35.000 Ft
  Megveszem
 • 0 vásárlás
  Az ajánlat él!

Fontos tudnivalók

Selyem festés:Eredeti kínai hernyóselyemre festett mandalák,sálak ,kendők párnák!Rendelhető:Nagy Zsóka Tel:06/30-311-3615  e-mail:zsokuci88@gmail.com

A selyemfestés nem egyszerű technika, nagyon kell a kontúrokra ügyelni, a vastagságra, mert gyorsan szétfut a festék rajta. Persze van olyan technika is, amikor külön jó, hogy összefutnak a színek. Nekem a selyemfestés volt a nagy kihívás.  A sok egyéb lehetőségek közül ehhez van a legnagyobb türelmem. Vászonra is próbáltam festeni, de ez marad számomra a legmegfelelőbb technika. Az egyik újságban láttam meg, és rögtön ki akartam próbálni.

 Az évek alatt nagyon jól megtanultam kezelni a selyem anyagot.  Eleinte különféle kis füzetek mintáit másoltam, aztán meditációban látott dolgokat igyekeztem meg festeni. 2008-ban készült el az eső saját munkám, a hét csakrát festettem meg. Saját mandalákat szerkesztek, ami belülről jön. Elvégeztem a Természetgyógyászatot, és ennek három ágát.  A reiki mesteri szintig tanultam, ami itt is nagyon jól hasznosítható. A munkáimban benne van az energia, ezért sokan gyógyításra is használják (pl. párnák: a saját csakráim vannak rajta).  Egyszerűen elég nézni a mandalákat.

Sok egyedi mandalát festettem személyre szólóan.  Az úgy történik, hogy vagy személyesen látom az embert, vagy fényképről hangolódok rá. A legutóbbi ilyen munkámban, egy férfi kért a párjának egy mandalát a szülinapjára.  Kikérdeztem, hogy milyen lelki állapotban van, mit dolgozik és így hangolódtam rá. Nagyon jól sikerült, mert a képet behelyezték a hálószobába, de ki kellet vinni, mert akkora energia volt benne hogy nem tudtak aludni!

Az Atlantisz Angyalai könyvből szoktam még az Angyal pecséteket belefesteni a munkáimba, ezek is sokat segítenek. Szinte minden fontos dologban tud segíteni (pl.gyógyulás, félelmek elengedése, szerelem). Festeni úgy szoktam, hogy meditációs zenét hallgatok hisz a festés is meditáció, kizárom a külvilágot és a minták, színek maguktól jönnek! Nagyon sok visszajelzés van, hogy a munkáim nézegetése közben szinte elmélyülnek, más nyugodt világba kerülnek, meditációba!

Részletek

 

ez egy keretezett nagy mandala szerencse angyal pecséttel 74x74cm.ára 35.000.Ft

 

Személyre szabott mandalák,egyedi megrendelések,angyal pecsétekkel készült energetizáló  mandalák!

Nagy Erzsébet / Zsóka  ev.  Okj Természetgyógyász masszőr,selyemfestő

15 éve végeztem ETI-ben, rengeteg iskolát végig jártam, folyamatosan képzem magamat. REIKI mester vagyok ennek a munkáimban is sok hasznát veszem,  feltöltöm a pácienseimet energiával!

Beváltás helye:Budapest XIII.Váciút.156.Hagyományos Kínai Orvoslás rendelője.
Megközelítés: 3 Metró Forgács utcai megállónál
Időpontok: kedden és csütörtökön 
Bejelentkezés:Nagy Zsóka Tel:06/30-311-3615 
e-mail:zsokuci88@gmail.com

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!