GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Szabadulj a mindennapok taposómalmából! Szabadulószoba! Igazi agytorna, csapatjáték! Felejthetetlen élmény! Ne hagyd ki!

  • Eredeti ár10.900 Ft
  • Kedvezmény37%
  • Akciós ár6.900 Ft
 • Hátralévő idő
 • Lejárt
 • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 5.520 Ft

  lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Felejthetetlen élmény! Igazi agytorna! Igazi csapatjáték!

A szabadulós játék neked való, ha használod az agyad és szereted az aktív kikapcsolódást. Egyszerre izgalmas kihívás és magával ragadó csapatjáték. A kijutós játékok próbára teszik a logikád és kombinációs készséged. Nyomokat és összefüggéseket kell keresned, hogy sikerrel vedd az akadályokat. Ahhoz, hogy sikerrel járj a szabadulószobában, szükséged lesz egy olyan csapatra, melynek tagjai kiegészítik egymást és szívesen néznek szembe együtt a kihívásokkal. A kijutós játék során olyan szunnyadó képességeidet fedezed majd fel, melyekről már rég megfeledkeztél a hétköznapokban.

Budapesten és Debrecenben is!

Részletek

A szabadulószoba új, izgalmas, interaktív társasjáték. A siker titka az összhang és a hatékony együttműködés.

A szabadulószobákban te vagy a kalandok főszereplője. Mindegyik szabadulós játék egy olyan történet, ahol végre te írod a forgatókönyvet.

Legyél te, aki megoldja a rejtélyeket és feladványokat a kujutós játék során. Használd az agyad, legyél kreatív és szerezz sikerélményt!

A szabadulós játék a legrövidebb út a flow-élményhez. A flow az agy olyan működési állapota, ami akkor jelentkezik, ha valakit teljesen leköt az amit éppen csinál. Ilyenkor a szervezet mozgósítja szellemi energiatartalékait, ami nem csak a sikerhez, hanem a boldogságérzethez is hozzájárul.

„A tökéletes élmény alapja a flow, vagyis az a jelenség, amikor annyira feloldódunk egy tevékenységben, hogy minden más eltörpül mellette, az élmény maga lesz olyan élvezetes, hogy a tevékenységet bármi áron folytatni akarjuk, pusztán önmagáért. - mondja Csíkszentmihályi Mihály pszichológus professzor, a flow elmélet atyja.

Ennek az ajánlatnak a megvásárlásával a Heim Pál Alapítványt támogatod!
Az ajánlat beváltható: 2018.02.20.-04.20. között.

Exittheroom Kft
www.exittheroom.hu
Email: laszlo.gulyas@exittheroom.com
Telefon: +36 70 602 0360

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!