GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Szemöldöktetoválás választható technikával és korrekcióval!

  • Eredeti ár35.000 Ft
  • Kedvezmény63%
  • Akciós ár13.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • Lejárt
 • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 10.400 Ft

  lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Nem egyforma a szemöldököd? Hiába próbálod visszanöveszteni, nem sikerül? Kikopott a vége? Vagy esetleg teljesen kikopott? Egy sérülés következtében egy bizonyos részen nem nő szőr? Világos a színe, és te sötétebbet szeretnél? Nem tetszik az íve? Unod már, hogy minden reggel rajzolgatnod kell?

Akkor ezt a kedvezményt neked találták ki! Számodra megoldás a Szemöldöktetoválás választható technikával és korrekcióval

Szemöldöktetováláshoz választható technikák:

- Microblading: A titok abban rejlik, hogy ugyanolyan vékonyságú szálacskákat pigmentálnak, mint a vendég saját szőrszála, így sokszor még maga a vendég sem tudja megkülönböztetni, hogy melyik a saját és melyik a tetovált "szálacska". Közvetlenül a tetoválás elkészülte után is party-képes. Érzékeny bőröknél minimális pirosodással járhat. Fontos, hogy ezt a technikát csak tetoválatlan felületre készítik, hiszen így tud érvényesülni a természetessége, tehát, ha még nem volt szemöldök tetoválásod, a természetesség híve vagy, nem szeretnél "műhatású" megjelenést, de szeretnéd, ha a szemöldököd szebb lenne, akkor ezt a technikát neked ajánljuk.

- Powder Brows technika: A klasszikus szemöldök satírozás, újra gondolva, egy púderesebb változatban. Ez már egy picit karakteresebb szemöldök tetoválás, mégis természetes megoldás. Ha azt szereted mikor ki van emelve a szemöldököd, de irtózol a régi satírozott szemöldök tetoválásoktól, viszont mindennap rajzolod, mert úgy tetszik Neked, akkor ez a megoldás lesz számodra a legjobb választás. A végeredmény olyan, mintha porral kihúztad volna.

- Klasszikus satír - Hibrid Soft Powder és Ombre Hibrid Soft Powder: Itt két technikát alkalmaznak egy szemöldök tetováláson belül. A szemöldök elejére microszálacskákat húznak, a vége pedig átmegy finom porhatásba. Így azt az eredményt érik el, hogy a Powder Brows-tól egy lágyabb megjelenést kapunk, viszont a microszálas technikánál mégis picit karakteresebb az eredmény. Az ombre technikánál két színnel készítik, így még jobban tudják árnyalni a szemöldököt. Nagyon népszerű technika. A korrekció 1 hónap múlva történik a bőr regenerálódása után.

Az ajánlat megvásárlásával a Mosoly Alapítványt és a beteg gyerekeket támogatod!

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!