GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Találd meg a hozzád illő jógastílust a Yogatree-nél!

    • Eredeti ár7.000 Ft
    • Kedvezmény50%
    • Akciós ár3.500 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

A 4 alkalmas jógabérletet a Yogatree Studió órarendi óráira használhatod fel, a bérleted az első alkalomtól számított 4 hétig lesz érvényes. Az órákra bejelentkezés szükséges: www.yogatree.hu/orarend.

Találd meg a hozzád illő jógastílust! A különböző óratípusokról részletes leírást a honlapunkon találsz: www.yogatree.hu/joga-orak. Minden jógaeszközt (pl. jógamatrac) biztosítunk, csak kényelmes ruhára lesz szükséged. Szeretettel várunk!

4 alkalmas kedvezményes jógabérlet új vendégek részére a Yogatree Studióban bármelyik órarendi órára. A kupon 2018. február 28-ig váltható be, a bérlet az első alkalomtól számítva 4 hétig érvényes.

Részletek

A jóga gyakorlást azoknak ajánljuk, akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért. A rendszeres jóga gyakorlás segíti a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőnlétet és az általános közérzetet. Ezzel a kedvezményes jógabérlettel kipróbálhatod jógaóráinkat: a Yogatree Studio kínálatban szerepel hatha jóga, yin jóga, vinyasa flow, ashtanga, hatha flow, gyerekjóga. Az órákat tapasztalt, szenvedélyes, felkészült tanárok tartják, egyes órákat akár angol nyelven is. A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő gyakorlási stílust.

 

Ennek az ajánlatnak a megvásárlásával, a Gyermekrák Alapítvány munkáját, és így a  beteg gyerekeket támogatod!

 

Yogatree Studio -Családias hangulatú jógastúdió a belváros szívében

Cím: VII. kerület Erzsébet krt. 51. mfsz. 1. (a Király utcai 4-6-os villamosmegállónál) Bejelentkezés: www.yogatree.hu/orarend

E-mail: info@yogatree.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!