GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Teljes körű biorezonanciás állapotfelmérés, A Lótusz Biobolt&ÖkoCafe-ban

  • Eredeti ár9.990 Ft
  • Kedvezmény50%
  • Akciós ár4.990 Ft
 • Hátralévő idő
 • 998 Ft
  Megveszem
 • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 3.992 Ft

  Minimum 1 vásárló

Fontos tudnivalók

Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget.

Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet. 1975-től technikailag lehetővé vált, hogy a sejtek ultrafinom bioelektronikai jeleit mérjék. Az eredmények azt igazolták, hogy a beteg sejtek más impulzusokat bocsátanak ki, mint az egészségesek. A számítástechnika nagyfokú fejlődésének köszönhetően az 1980-as évektől lehetővé vált az egyes sejtek/szervek elektromos tevékenységének mérése, összehasonlítása.

Részletek

Az EWS Testelemző készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja, a bioinformatikát, és az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.

A felmérés alapján a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kaphatunk képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Testelemzővel végzett vizsgálat fájdalom mentes és gyorsan képes felmérni az emberi test működését. A vizsgálat fájdalom mentes, és mindössze egy-két percet vesz igénybe, melyet egy 30-50 perces kiértékelést követ.

Az eredményt a javaslatokkal emailen is elküldjük.

A Lótusz Biobolt&ÖkoCafe 2012 óta működik Óbudán. Széles választékunk kiterjed a táplálékkiegészítőktől a különböző bio, vegán, reform, gluténmentes és paleo élelmiszerekig. Biorezonanciás állapotfelméréssel segítünk a hozzánk fordulók egészségi problémáinak felderítésében, és igényt szerint javaslatokat teszünk, milyen gyógynövények, diéták segíthetik a gyógyulást.

Lótusz Biobolt
https://www.lotuszbiobolt.com/
Bécsi út 38-44
+36 30 620 4654

Ennek az ajánlatnak a megvásárlásával a Csodalámpa Alapítványt támogatod!
A beváltás időpntja: 2018.06.15-ig

 

Carpo Studio Kft
1044. Bp. Nagyváradi u 29
carpostudio@gmail.com

Lótusz Biobolt
Bécsi út 38-44
+36 30 620 4654

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!