GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Zeneterápiás élménymasszázs foglalkozás

    • Eredeti ár7.500 Ft
    • Kedvezmény33%
    • Akciós ár5.000 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

 

Kiknek ajánljuk a Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozást?

Túlzott stresszben élőknek, krónikus izom- és ízületi bántalmakkal, depresszióval és egyéb pszichés zavarokkal küzdőknek, művészlelkeknek, zenészeknek, spiritualistáknak, pszichológusoknak (legfőképp a transzperszonál, vagy integrál szemléletűeknek) és nagyjából mindenkinek, aki bármilyen mozgást, zenélést és masszázst szeret. A zeneterápiás masszázsok/mozgások legfőbb hivatása és hatása ugyanis az, hogy akármilyen más masszázsra/mozgásra ráillesztve elmélyítik és intenzívebbé teszik annak hatásait, ezáltal magasabb, professzionálisabb szintre emelik azt.

A jól összeállított és kivitelezett zeneterápiás élménymasszázs egy kitűnően megkomponált művet is jelent, mellyel a „rendező” a közvetlen fizikai hatások és a rendkívül mély ellazulás mellett egy afféle mentális élményutazásra is viszi alanyát annak sokszor már el is felejtett érzéseiben, emlékeiben és vágyaiban, melyek nagy része a tudatalattiban lelhető fel. Az így megtapasztalt nagyszerű és meghatározó élményeket és érzéseket a terapeuta a zenei aláfestéssel és annak megfelelő átadásával, valamint azt a bizonyos chi-t (más nyelveken prána, kí, életerő, vagy bioenergia) segítségül hívva idézi meg, illetve sorakoztatja egymás után, afféle 1

Részletek

A Zeneterápiás Élménymasszázs  az élmény alapú pszichoterápiák közé sorolható. Egy olyan művészetterápiás gyógykezelés, melyben anatómiai, pszichológiai, mozgásművészeti, energetikai és a zeneterápiás hatások egyidejűleg érvényesülnek. A masszázst tudatosan összevonjuk a zenével, a légzéssel és az egész testes mozgással. Ezen összhatásnak köszönhetően rendkívül mély fizikális és mentális gyógyító hatás érhető el a paciensnél. A minőségi zeneterápiás masszázsban a masszőr tulajdonképpen a hallott zenét és annak jótékony, esszenciális hatását interpretálja fizikai síkra az utazónak, annak testét használva ehhez. Ettől válik az az utazó számára egy igazi, egyedi élménnyé, egy valódi eufórikus belső utazássá, azaz Zeneterápiás Masszázzsá. A kezelés során a zene és a masszázs többé nem külön utakon gyógyít, hanem egymással együtt működve hatványozottan érvényesítik hatásaikat. A zeneterápiás masszázsokban szorosan együtt dolgozva és együtt lélegezve a zenével ütemekre, koreográfiákra bontjuk a különböző masszázsfajták fogásait, ráillesztve azokat az adott zene ütemeire, hangjaira. Gyakorlatilag egy hangszerként használjuk az emberi testet. egy afféle mentális- fizikális utazásban részesítjük annak alanyát.

A zeneterápiával ily módon életre hívott, tudat alatt gyakran már rég elnyomott és elfelejtett érzések ilyesfajta kellemes, szinte szó szerint szárnyaló ellazulás melletti felszínre kerülése pedig már automatikusan is egy öngyógyító folyamatot indít be a szervezetben.

A professzionális Zeneterápiás Élménymasszázst Eufória Masszázsnak is nevezhetjük.

Egy Zeneterápiás Élménymasszázs Foglalkozás nem pusztán abból áll, hogy megmasszírozzuk a vendéget, aztán úgymond "sorsára hagyjuk és jöhet a következő. A teljességre törekedvén minden foglalkozás egy kb. 10-15 perces ismerkedéssel és ráhangolódó beszélgetéssel kezdődik. Ezt követően történik meg maga a kezelés, utána pedig egy forró tea melletti kb. 15- 20-perces közös élményfeldolgozás alkotja a foglalkozás befejező részét, mely kötetlen beszélgetést, igény szerinti életmód tanácsadást, valamint az aktuális aktivitást és érdeklődést figyelembe véve különböző közös egyéb mozgás- és légzés-koordinációs egészségvédő gyakorlatokat tartalmaz, melyek segítenek "visszatérni" a hétköznapi tudatállapotba.

A kezelés tetőtől talpig olajjal történik, a kezelés utáni levezető teázáshoz, beszélgetéshez és gyakorlatokhoz azonban ajánlott kényelmes ruhában jönni, vagy váltó ruhát hozni.

Ha ki szeretnél lépni a hétköznapok szorításából és megismerni a tág univerzumot és ÖNMAGADAT egy nagyszerű utazás alkalmával, mely Rólad szól, akkor itt a helyed! A jó Zeneterápiás Masszázs erőt ad döntéseidhez és kitartást céljaid megvalósításához a hétköznapokban.

Mészáros Lia: +36 20 299 8030 

Kérlek, 10-18 óraközött egyeztessünk időpontot!

Bármilyen kérdésed van nyugodtan írj a lelekrozsa@gmail.com címemre.

Sok szeretettel várlak!

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!