Hogy működik?

Életünk mindennapos része, hogy vásárolunk. Vajon kinek, mit jelent a vásárlás öröme? Hogy megajándékozzuk magunkat, vagy egy szerettünket? Vagy egy újabb tárgyat birtokolhatunk? Talán az az ismert tény, hogy a vásárlás során agyunkban beindul az öröm és a boldogságérzet?

Talán mind igaz, de a GUDI Kuponoldalon van egy plusz örömforrás is, hiszen minden vásárlással közvetve vagy közvetetten, örömet szerzünk valakinek! A GUDI felület sajátossága hogy bár úgy működik, mint egy megszokott kuponoldal, mégis sokkal több annál! Minden résztvevő minden egyes vásárlással egy társadalmi szervezetet, és ezen keresztül valamilyen támogatásra szoruló csoportot támogat, és ami a legfontosabb, ez nem kerül plusz költségébe egyik résztvevőnek sem!

A GUDI Kuponoldal egy új, friss különleges és modern gondolkodást követő felület, ahol az ajánlatok azért kínálják magukat, hogy ha megveszed őket, támogathass egy szervezetet! Működésében olyan akár a többi, azonban mégis egyedi, hiszen a mai kor szellemét, a ma már elemgedhetetlen rsadalmi felelősségvállalási tendenciát  magáénak valló vállalkozás!

Ha a GUDI Kuponoldal Partnere leszel, csupán azzal, hogy szerepelsz rajta, felvállalsz egy hasonló szerepet, mint azt a „nagyok” teszik! Hasonlóan a nagy bankokhoz, multi cégekhez, te is a társadalmi felelősségvállalás hírvivője és követője leszel! Különleges oldal, egy különleges vállalkozónak! Izgalmas és egyben értékes!

Valami, amiben az elsők között szerepel majd a neved! Az elsők között lenni, pedig mindig kifizetődő!

Vásárlóként pedig, ha már ismered a kuponoldalakat, ne habozz ezt is próbáld ki, ha pedig új vagy a kuponoldalt használók között úgy tégy egy próbát, és mindkét esetben, légy állandó visszatérő vásárlónk! Hiszen nem csak magadért, egy kiválasztott civil szervezetért is teszed, és persze azokért, akikért a szervezet létrejött!
Nem kell keresned, hol, kinek, hogyan nyújtsd a kezed, a GUDI Kuponoldal egy lehetőség, amely szinte adja magát, keress az ajánlatok között!

Az elvárásoknak megfelelő szokásos kínálaton túl, a kuponoldal sajátosságaként, a  palettán szerepelnek majd adományboltok ajánlatai és szociális foglalkoztatókban készített termékek is! Hogy a támogatás minél több helyről érkezhessen és minél több célhoz eljusson. Ha tudatos vásárló voltál már eddig is, ezt különösen értékeled majd!
Hogy mely szervezet lesz egy-egy ajánlat esetén a kiválasztott és a támogatott, azt a partnerként regisztráló cégek döntik el!

Regisztrálj és Vásárolj! Lehetsz Partner és Vásárló is egyben!

Ha Partner szeretnél lenni az alábbiakat kérjük tőled:
Regisztrálj (könnyű, és egyszerű)
Küldd vissza az aláírt megrendelőt és a szerződést (Online verzióban és csatolt fileban is elküldheted)
Tedd fel az ajánlatod, vagy szólj nekünk és mi díj nélkül feltesszük. Ajándékba adjuk azt a sok ezer forintnyi értéket, amelyet más oldalakon ki kellene fizetned! Ajánlatodhoz csak az anyagot küldd el, mi minden mást elintézünk, feltesszük, formázzuk, és még vonzóbbá tesszük!
Nevezz meg egy társadalmi szervezetet, akinek szánod majd a jutalék felét, amely a támogatás összege lesz! ( Gondolj arra, te, vagy közvetlen környezeted, milyen területnek, adná legszívesebben! Ha ebben elakadnál, segít a Google, vagy válassz innen http://www.atlathatosag.eu )

Ha civil szervezet vagy, magadat is megnevezheted ez esetben a támogatott szervezet is te lehetsz. Ne feledd, hogy ráadásként egy fillér befektetés és saját erőforrás felhasználás nélkül szinte észrevétlenül marketing stratégiád része is lesz az oldal, hiszen minél több helyen látják a neved, annál több helyen ismernek meg, és ez egyre több vásárlót generál Neked!
Legyen közös a siker, csatlakozz a GUDI Kuponoldalhoz!

Ha Vásárlónk szeretnél lenni az alábbiakat tedd meg kérlek:
Kattints a „Megveszem” gombra, fizesd ki, és Tied lesz a kedvezményre jogosító kupon!
1.Válaszd ki milyen fizetési módot szeretnél!
Bankkártyával való fizetés a Paypal biztonságos internetes kártyás fizetési rendszerén keresztül történik. A sikeres bankkártyás fizetés után azonnal kiküldésre kerül a kuponod.
Lehetőség van banki átutalásra is. Ha ezt a fizetési módot választod, email-ben küldjük el Neked az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük az átutalás "megjegyzés" rovatába tüntessétek fel a tranzakció azonosítójának számát.
2. Amennyiben a regisztráció során pontos adatokat adtál meg csak le kell ellenőrizni az adatokat, a számlázási nevet és címet és rendelésedet. Továbbá ekkor van lehetőség új név és cím megadására is.
Amennyiben végeztél kattints a "Fizetés" gombra. Banki átutalás esetén kuponodat abban az esetben tudjuk kiküldeni amikor az összeg megérkezik a bankszámlánkra. Sajnos ez több napot is igénybe vehet,  ez a késés mindig a számlavezető banktól függ.
3. Ha a Paypal rendszer használatát választottad a fizetési opciónál, akkor automatikusan átvezetésre kerülsz egy biztonsági oldalra, ahol fizetni tudsz. Természetesen amennyiben sikeres volt a tranzakció, egyből küldjük kuponodat és visszairányítunkfőoldalra.

Mindkét fizetési mód esetében igaz, hogy kuponodat felhasználói fiókodban  vagy a kiküldött emailben találod. Csak nyomtasd ki és váltsd be a szolgáltatónál. Témától függően adott esetben időpontot is szükséges egyeztetni a szolgáltatóval, de minden fontos információt megtalálsz kuponodon.
További részletes információ a használatról ezen a linken érhető el
Kövess bennünket a GUDI  Facebook oldalán

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!