Hogy működik?

Hogyan működik?  GUDI - Ami a vásárlás mögött van!

További részletes információ a használatról ezen a linken érhető el

Életünk mindennapos része, hogy vásárolunk. Miért ne tennénk ezt úgy, hogy még jót is teszünk közben!
GUDI: Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!
Egy új kifejezést vezetünk be, ami az angol „good” jó és a „goods” termék szóból eredő szójáték. Jelentése: jót tenni s jónak lenni tudatos vásárlás által. Azt a tevékenységet takarja, amikor valaki úgy vásárol, hogy azzal egyben jót tesz!
A GUDIZÁS tudatos vásárlást és egyéni társadalmi felelősségvállalást támogató program, melynek Te is részese lehetsz vásárlásod által.
Amikor a GUDI kuponoldalon vásárolsz, úgy, mint bármely más kuponoldalon, pénzt takarítasz meg magadnak! Pluszként azonban, mindezt jó érzéssel teheted, hiszen eközben támogatást nyújtasz egy társadalmi szervezetnek.

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról! Összegyűjtjük Neked a legkedvezőbb ajánlatokat, nézz körül a virtuális polcokon, és találd meg a Neked legkedvezőbbet! Vásárlásoddal tégy jót, segíts másokon, éld át pluszként a "támogatás örömét"!
Találd meg a Számodra legkedvezőbbet!
Automatikusan értesíteni fogunk legújabb és legjobb ajánlatainkról Hírlevelünkben, de értesülhetsz róluk a GUDI Kuponoldal Facebook oldalán, vagy megtalálhatod őket, a kuponoldal WEB felületén.
A legjobb termékeket, szolgáltatásokat, programokat kínáljuk Neked, a lehető legjobb áron, a legkülönfélébb témakörben! Legyen akár, szépségápolás, orvosi kezelés, gasztronómiai élmény vagy akár egy újrahasznosított termék.  A kuponoldal sajátosságaként, a  palettán szerepelnek majd adományboltok ajánlatai és szociális foglalkoztatókban készített termékek is!
Az ajánlatokat és oldalunkat feltétlen oszd meg ismerőseiddel, hogy Ők is részesei lehessenek a kedvezményeknek és a vásárlás mögött meghúzódó segítő szándéknak.

Regisztrálj és Vásárolj! Lehetsz Partner és Vásárló is akár!

Ha Partner  szeretnél lenni, előbb regisztrálj, majd küldd vissza az aláírt szerződést, ezután kerülsz Partneri státuszba, és már fel is teheted termékedet, szolgáltatásodat, ajánlatodat az oldalra! Eközben persze, nevezd meg azt a szervezetet, amely javára a kuponoldal jutalékának feléről rendelkezel.
Ha civil szervezet vagy, magadat is megnevezheted természetesen. Így nem csak az ajánlat árának 80%-a, de a kuponoldal üzemeltetőjének jutalékából, a felajánlott 10%-a is a Tied! Mondd el ezt azoknak is, akik szervezeted ajánlataiból szeretnének vásárolni, támogatásuk így egyértelmű, és átlátható lesz!
Azok számára, akik nem civil szervezetek, amellett, hogy egy új, a többivel teljesen megegyező, mégis értékes pluszt nyújtó marketing és értékesítési felületen szerepelnek, bekerülnek egy különleges körbe, oda, ahol a felelős gondolkodás mindennapos, így bármely, általuk választott szervezetet támogathatnak! Különleges felület, különleges vállalkozások számára!


Ha vásárolni szeretnél, és megtetszett egy ajánlat, nincs más dolgod, csak kattints a 'Megveszem' gombra, fizesd ki és a sikeres fizetés után máris Tied a kedvezményre jogosító kupon. Nálunk nem kell azért aggódnod, hogy elegendő számú vásárló jön-e össze, a kedvezmény mindenképpen a Tiéd. 

1. lépésként ki kell választani milyen fizetési opcióval szeretnél fizetni.

  • Bankkártyával való fizetés a Paypal biztonságos internetes kártyás fizetési rendszerén keresztül történik. A sikeres bankkártyás fizetés után azonnal kiküldésre kerül a kuponod.
  • Lehetőség van banki átutalásra is. Ha ezt a fizetési módot választod, email-ben küldjük el Neked az átutaláshoz szükséges információkat. Kérjük az átutalás "megjegyzés" rovatába tüntessétek fel a tranzakció azonosítójának számát.

2. Amennyiben a regisztráció során pontos adatokat adtál meg csak le kell ellenőrizni az adatokat, a számlázási nevet és címet és rendelésedet. Továbbá ekkor van lehetőség új név és cím megadására is.
Amennyiben végeztél kattints a "Fizetés" gombra.

3. Ha a Paypal rendszer használatát választottad a fizetési opciónál, akkor automatikusan átvezetésre kerülsz egy biztonsági oldalra, ahol fizetni tudsz. Természetesen amennyiben sikeres volt a tranzakció, egyből küldjük kuponodat és visszairányítunk a főoldalra.
Banki átutalás esetén kuponodat abban az esetben tudjuk kiküldeni amikor az összeg megérkezik a bankszámlánkra. Sajnos ez több napot is igénybe vehet,  ez a késés mindig a számlavezető banktól függ.
Kuponodat a felhasználói fiókodban vagy a kiküldött emailben találod. Csak nyomtasd ki és váltsd be a szolgáltatónál. Témától függően adott esetben időpontot is szükséges egyeztetni a szolgáltatóval, de minden fontos információt megtalálsz kuponodon.

Kövess minket!
Az oldalon folyamatosan új ajánlatokkal találkozhatsz, amelyeket azonnal megoszthatsz a barátaiddal a közösségi portálokon.
Velünk pedig tapasztalataidat oszd meg, hiszen számunkra a Te véleményed a legértékesebb! Kérlek mondd el azt is, hogy vásárlásoddal kit támogattál!

Sikeres partneri és vásárlói együttműködést kívánunk!!!

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!