GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

A jó coach, a jó párkapcsolati terepeuta, a konfliktuskezelés nagymestere

Hogyan is írta Ady? „Törjön százegyszer százszor-tört varázs”. Nem, nem kell törnie!
Dolgozzunk meg azért a házasságért, kapcsolatért, családi békéért, hogy hatékonyan, eredményesen léphessetek tovább! Figyeljük csak! Ezek a belső monológok ott zakatolnak a fejekben, talán ismerősek:

-        Ez a gyerek nem komplett! Nem tanul, és visszabeszél! Nem bírok vele! Honnan örökölte ezt a flegma pökhendi modort nem tudom! A mi családunkban ilyen nem volt az zicher! Én mindig szót fogadtam!

-        Jó, akkor nincs TV, nincs mobil és nem mehehetek focizni! Megértettem! Majd szórj ide kukoricát azon akarok térdelni, hogy még jobb legyen a hatás! Utálom ezt a sulit, és rühellem a tanárokat! Meg se kérdezd miért, úgyse mondom el! Sose értenéd meg!

-        El fogok válni, otthagyom és kész! Nem bííírom tovább! Nem figyel rám, direkt elmondom kétszer ugyanazt és észre se veszi! Bámul ki a fejéből, issza a kávéját munkába indulás előtt, én meg az elefántok szaporodásáról is beszélhetnék, meg se hallja amit mondok! Un engem!

-        El akar válni! Nem is értem miért? Meghallgatom, van mikor kétszer ugyanazt elmondja, de nem is szólok, nem akarom megbántani! Annyi bajom van a munkahelyemen, nem akarom terhelni vele, úgyse értené! Inkább hallgatok és iszom a kávém! Persze ez se jó neki! Szerintem un engem!

Ismerős élethelyzetek? Vagy hallottál már ilyesmit? Ugye érted, miért kell valaki, aki a tudásával, az empátiájával segít kikeveredni a gödörből? Közelebb vagy a megoldáshoz? Ha csak azzal, hogy felismered, hogy akár neked, vagy barátaidnak, rokonaidnak, szükségetek van segítségre, már jó az irány! Nincs tabutéma! Életvezetési célok megoldása, konfliktusok rendezése, párkapcsolat, karrier, családi kapcsolatok, gyermeknevelés vagy gyermekvállalás, esetleg egészségügyi problémák! a GUDI Kuponoldalon keresd a megoldást, és a fenti monológokat elfelejthetitek!

A GUDI Kuponoldalon több szakember is várja, hogy megszólítsd! Aztán minden megy a maga útján!

http://gudi.hu/deal/jokepu-beszelgetesek.html

http://gudi.hu/deal/stresszoldo-coaching.html

 

Szerző: Kovács Hédi | 2018-01-21 23:34





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!