GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

A nézése, de nem a járása…..vagy mégis?

A szem a lélek tükre! Ismerjük ezt a mondást és valljuk be van benne igazság! A megkérdezett nők és férfiak többsége, ha arról faggatják, mit néz meg először a másik emberen, a válasz a legtöbbször a SZEM.

Már a kérdés is milyen furfangos! Mit NÉZ meg először, mi kelti fel a figyelmét, mi az, ami először tetszik meg a másikban! Aztán itt ez a másik mondás, „A szemünk fénye”! Ezt mondjuk, ha valaki nagyon fontos számunkra, például a gyerekünk. Igen, ő a szemünk fénye, vagyis a legfontosabb!

Öt érzékszervünk van: a szem a látás, a nyelv az ízlelés, az orr a szaglás, a fül a hallás, a bőr pedig a tapintás érzékszerve. Ezek közül messze a legfontosabb a szemünk. Az egészséges ember a külvilágból származó információk mintegy 60-80 százalékát látása révén érzékeli, az emberi agy 40%-a a látással foglalkozik. A környező világot ezért elsősorban látásunkon keresztül értjük meg. És ha egy másik érzékszervünk, például az ízlelés vagy a szaglás nem működik, akkor a szemünk véd meg legjobban a veszélyektől.

A szemüveg ma már nem korfüggő viselet! Sőt! Fényre sötétedő, multifokális, közel és távollátó, bármilyen gond van a látásoddal, jobb, ha minél előbb szakemberre bízod magad!Ráadásul itt a nyár! Indul a nyaralás, az utazás, ne csak nézz, láss világot!

A szem, a látás, életünk egyik legfontosabb része, elég, ha csak arra a hétköznapi dologra gondolunk, hogy a boltban nehezen silabizáljuk ki a használati utasítást, vagy egy termék összetételét. Aztán eljön a pillanat, amikor egy táblázat oszlopait lesve, hunyorogva próbáljuk meg kitalálni mit látunk! Hármas, nyolcas, esetleg nulla? Szemüveg! Ez a megoldás!

A szemüvegkeretek arzenálja várja már a szemüvegre vágyókat, úgy tűnik sem a színeknek, sem a formának nincs határa már, a dizájn évről évre változik. A szemüveget körbeölelő keret a divat részévé vált, és a márkák ugyanúgy kiveszik a részüket a divat világában, mint egy táska, vagy cipő, ékszer. Hiszen a szemüveg öltöztet!

Tommy Hilfiger, Ray-Ban, Ralph Lauren, Dior, Boss, Carrera, Bulgari, mintha csak egy divatbemutatón lennénk.

A 2018-as trend a négyszögletes szemüveg, de azt hiszem bátran válasszon mindenki színben, anyagban és formában olyat, ami a számára legkedvezőbb, azaz ami a legjobban áll! Hiszen, ahogyan az elején kezdtük….. a legelső, amit megnézünk egymáson, a SZEM! Arról nem is beszélve ha a látásunkkal nem törődünk, nem csak a nézésünk de a járásunk is elég bizonytalanná válik!

Ha pedig többfunkciós szemüvegre van szükséged ne csüggedj! A multifokális szemüveg két szemüveget is kivált, sőt minden távolságra éleslátást biztosít. Nem csak az olvasó és a távoli szemüveget váltja ki de a köztes távolságra is megoldást nyújt.

Keresd a FreeForm multifokális szemüveglencsét, karcolódás és tükröződés csökkentő réteggel!

A GUDI kuponoldalon a legprofibb optikusok közül tudsz választani, ilyen például a Galéria Optika.

Mit mond a keret kiválasztásáról a stílusmentor? A szemüvegkeretek kiválasztásánál több szempontot érdemes figyelembe venni.
       Az arcformát vagy megfordítva a keret formáját.

       A keret színvilágát
       A keret kontraszt-értékét (világos, sötét)
       A személyes ízlésünket, elképzelésünket
       No és a pénztárcánk mélységét

Kis segítségként, ebben a bejegyzésben számtalan trükk olvasható, hogyan válassz szemüvegkeretet.

http://stilusmentor.hu/divatos-megsem-all-jol-a-fekete-szemuvegkeret/

Van, amit nem érdemes keretek között tartani, ez azonban a szemüvegre nem érvényes!!!!

Szerző: Kovács Hédi | 2018-05-01 22:09





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!