GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Civil ötórai tea - május 19

Blogunk első bejegyzéseként örömmel hívunk meg minden kedves érdeklődőt egy különleges ötórai teára!
A május 19-én, immár harmadszor megtartott Civil ötórai tea alkalmával egy új forrásteremtő lehetőséget mutat be a HAT Alapítvány a Magnet Házban.

fő csapásirány, Geszti Péter szavait idézve, Hogy a civil társadalom erősebb legyen!”

Ennek a gondolatnak a folytatásaként a már sokat emlegetett forrásteremtésről lesz szó, bemutatkozik a GUDI Kuponoldal, mely a civil szervezetek működését, anyagi forráshoz jutását hivatott segíteni, ahogyan minden klasszikus kuponoldal elsősorban kommunikációs felületként, és másodsorban értékesítési felületként.

A HAT Alapítvány által kifejlesztett speciális kuponoldal bemutatásával a résztvevők megtudhatják, hogyan lehet forráshoz jutni egyszerű módon, hogyan lehet könnyebben, gördülékenyebben működni a saját forrásteremtés eszközével.

A GUDI Kuponoldal működésében eltér a többitől, hiszen a társadalmi kötelezettségvállalás szerepére is felhívja a figyelmet.
Az esemény időpontja: május 19 péntek 17h - 20h
Helyszíne a Magnet Közösségi Ház: 1062 Budapest, Andrássy út 98.
A résztvevők a csatlakozással, működéssel kapcsolatos minden kérdésre a helyszínen választ kaphatnak.
Az eseményre szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Természetesen, ha bármilyen kérdés felmerülne, készséggel állunk rendelkezésre, elérhetőek vagyunk, az alábbi email címen: kudich.monika@gmail.com

 

 

 

 

Szerző: Kovács Hédi | 2017-05-14 21:39





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!