GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Mit vásárol a FÉRFI?

A FÉRFI elsősorban autót és hozzá való izéket (felszereltség óóóó), bringát és hozzá való kütyüket, sífelszerelést és hozzá való bigyókat vásárol, valamint képi megjelenítéshez és zenehallgatáshoz szükséges kisebb és nagyobb értékű eszközöket. Ezekkel vagy megőrjíti, vagy kiengeszteli (autó, ha nem saját célra), a párját. 

A FÉRFI leginkább szükség szerint vásárol cipőt, kabátot, táskát, míg a nők egyáltalán nem szükség szerint, sokkal inkább szükségtelenül, de óriási örömmel.

A FÉRFI a fodrásznál legritkább esetben csacsog, inkább magában tartja lelki tipródásait, legfeljebb egy-egy meccseredmény vagy a motor teljesítményének kibeszélésekor lehet őt rajtakapni.

A legnagyobb kín egy FÉRFInak, ha közös vásárlásra invitálja őt a párja, ha teheti elkerüli ezt a tevékenységet, de ha nem…..párkapcsolati terapeuta, mediátor, coach vagy meditációs félórák következnek.

A FÉRFI ezenkívül imád mindent, ami új. A lepényevés, zsákban futás már elavult hülyeség, bezzeg a  buborékfoci, a fallabda, (adja a másikat), és a sárkány evezés elengedhetetlen szabadidős banzáj. Emellett – igaz ez már nem csak a férfiak kiváltsága – a helyben gyaloglás, futás, és taposás, statikusan egyhelyben álló bringa meglovaglása, a súlyzók emelgetése, a world jump ugrálás, a test minden irányból és irányba történő építése, lehetőleg szakember irányításával, már hála az égnek, koedukált történet.

Ugyanígy a nem csak külső, hanem belbecs épülése, azaz lelkünk simogatása, - bár ez inkább női elfoglaltság, a férfiak legfeljebb a hatását érezhetik- az egészséges életmód számtalan megnyilvánulása, legyen az bogyó, életerőt adó préselt lé, vagy ablakban burjánzó növény, homeopátiás vagy hagyományos orvoslásban jártas szakember vizsgálatai, szintén nem csak a férfiakat érinti.

Érinti viszont a borászatok ismerete és az ismert vagy ismeretlen nedűk vásárlása, a besörözés, otthon, vagy cimborákkal egy jó nevű sörözőben, egy gyertyafényes vacsora a kedvessel kapcsolatot elmélyíteni, vagy kapcsolatot bezárni, a kevésbé kedvessel, gyertyákat nélkülözve!

Hosszú lenne folytatni, a vásárlás, a tárgyak, élvezetek, élmények megvétele, az élet örök és elengedhetetlen velejárója. Ha pedig még jót is szeretnél tenni valakivel, valakinek, valakiknek, akkor egy jótékonysági felületen érdemes vásárolnod, amilyen a GUDI is. Nem csak magadat lepheted meg egy jutányosan megvásárolt autókázással, de anyósod látása, vagy a nejed szempillája is ezen a felületen javítható.

Gudizz, mert Gudizni jó!

http://gudi.hu

Szerző: Kovács Hédi | 2018-05-23 17:25





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!