GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Szemesnek áll a világ!

Jópofa mondás, de ennél több is van mögötte! Szemünk világa nem játék, ha elindul a hunyorogás, ha elkezdesz „vakoskodni”, IRÁNY A SZAKEMBER, mielőtt nagyobb lesz a baj! 
Gondolnád, hogy a mindennapos, több órán át tartó kék fény sugárzás, melynek kitesszük szemünket, 
szinte megköveteli, hogy például monitorszűrő szemüveget használjunk szemünk védelmében?

Mindenre van megoldás, ráadásul a mai szemüvegek vagy szinte láthatatlanok, vagy ha dizájnos keretet választasz, öltöztetnek!
Napjainkat a számítógép előtt töltjük, s ha nem ott, akkor a mobilunkkal, tabletekkel gyötörjük a szemünket!

Néhány évvel ezelőtt vad Excelezés közben kínlódva olvastam a számokat. Hunyorogtam, összehúzott szemmel próbáltam kideríteni mit „nem látok”! A hármasokból nyolcasok lettek, a kilences néha nullára sikeredett. Uhh, ez azért ciki, gondoltam, messzire vezet, az „egy picikét rosszul kitöltött” táblázat! Az ember jó, ha vigyáz az állására, még ültében is!

Nem volt jobb vásárlás közben sem! A drogériában, vagy heherészve kértem meg valakit, olvassa el az apró betűs leírást, hogy tudjam, mégis mit tartok a kezemben, vagy egyszerűen hazavittem a hajbalzsamot, sampon helyett! Istenem, de hányszor!
Szemész lett a vége, és egy többfunkciós szemüveg, amely azóta is a legjobb barátom! Ha a monitorszűrő szemüveget választod, dioptria nélkül is elkészíti az Optika Galéria számodra. Ez a szemüveg is magas UV szűréssel rendelkezik és kiszűri a káros kék fényt!

http://gudi.hu/deal/monitorszuro-szemuveg-.html

Szemüvegessé válásomat követően, a tükör előtt állva, kezemben a szemránckrémek legjobbikával, rájöttem, ha egy kicsit hamarabb szerzem be a szemüveget és a hiúságomat leküzdöm, akkor ma nem lenne az az erős barázda valahol az orrnyergemen, a két szemem között. A hunyorgás sajnos, maradandó nyomokat hagy a szem körül!  

De semmi gond! Ha már ott üldögél az a ránc valahol az orrnyerged körül, a szemed se rebbenjen! Itt a GUDI Kuponoldalon remek kozmetikai kezeléseket is találsz! Például egy teljes arckezelést, csodás lifting hatással.  A szemed és az arcod védelme és megújítása! Kettő az egyben! Ráadásul most óriási engedménnyel! NÉZZ körül!

http://gudi.hu

 

Szerző: Kovács Hédi | 2018-01-21 22:21





Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!