GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

AISA Alapítvány - Az idős és sérült állatokért - Válassz engem! - JóKupon!

Fontos tudnivalók

Célunk az idős állatok segítése mellett a nápolyi masztiffok és a bordeaux-i dogok mentése.

Célunk, hogy segítsük a bajba került idős, beteg vagy fogyatékkal élő állatokat, megelőzve az utcára, gyepmesteri telepre, menhelyre történő bekerülésüket, vagy elpusztulásukat. Az elhagyott, kóbor, idős- és sérült állatokat orvoshoz juttatjuk, és megszervezzük befogadásukat; közreműködünk a természet- és állatvédelmi szemlélet formálásában, az emberi felelősségérzet felébresztésében, valamint folyamatos a segítségre szoruló Mastino Napoletano egyedek mentése, gondozásba vétele. Céljaink megvalósításához megkezdtük a védelmet adó állatotthont kialakítását. Szabadszállás Balázspusztán rendelkezünk megfelelő területtel, mely távol van a város zajától, könnyen megközelíthető, nyugodt, békés és megfelel minden kritériumnak, melyek szükségesek a működéshez.

Mastino mentés
Céljaink megvalósításához megkezdtük a védelmet adó állatotthont kialakítását. Pogramokat szervezünk, ahol közvetlenül találkozhatnak eme különleges fajtával, és a tenyésztők segítenek a felmerülő kérdésekbe a kutyatartóknak. Így elkerülhető a tudatlanságból bekövetkezett kutyatámadások, a fajták téves megítélése és ez által egy hamis tulajdonsággal való megbélyegzése, mely hosszú távon sokat fog javítani a jelenlegi hibás állattartási szokásokon.

Bordeaux-i dog mentés
Az AISA Alapítvány keretein belül, az elmúlt években egyre több molosser típusú kutyának is segítettünk, köztük Bordeaux-i dogoknak.
2016 decemberében átköltöztünk a saját telephelyünkre, a Tasa Tanya megkezdte működését, ahol a mastinok és más molosserek mellett a Bodreaux-i dogokat is biztonságosan el tudjuk helyezni, biztosítani tudjuk számukra a folyamatos foglalkozást, orvosi ellátást.

Az alábbiakra gyűjtünk:
Gyógyszerek

folyékony izületvédők
bolhaírtó spot-on
féreghajtó
kötszerek
Felszerelés
kutyatáp, konzerv
kutyaház
póráz
nyakörv
min.2 l-es tál, edény, vödör (mérgező anyag tárólásásra használt NEM lehet)
Felszerelés
kutyajáték
plédek
szalma
kutyaruha
kutyapelenka
Tisztító- és fertőtlenítő szerek
folyékony szappan
mosószer
mosogatószer
hypo, domestos, flóraszept

Köszönjük a támogatásod!

 

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!