GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Amnesty International Magyarország - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Az Amnesty International a világ legnagyobb emberi jogi mozgalma. Több mint 7 millióan vagyunk, közel 150 országban, akikkel nap mint nap kiállunk az igazságtalanságok ellen. 1961-es fennállásunk óta minden nap egy olyan világért kampányolunk, ahol az emberek jogai egyaránt érvényesülnek: - kiállunk a lelkiismereti okokból bebörtönzöttekért, - védjük a menekültek jogait, - kampányolunk a halálbüntetés eltörléséért, - harcolunk a kínzás ellen, - védelmezzük a nőket, a gyermekeket és az elnyomott kisebbségeket. Hiszünk az egyszerű emberek erejében. Magánemberek adományából tartjuk fenn magunkat, és függetlenek vagyunk mindenfajta politikai ideológiától, gazdasági vagy vallásos érdektől. Számunkra egy eset sem reménytelen.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Az Amnesty International Magyarország emberi jogi oktatási programjában 2 diák ingyen részt vehet a képzéseinken. A program célja, hogy segítse a gyerekeket, szülőket és pedagógusokat abban, hogy a világra nyitott, az emberi jogokat tisztelő generációk nőjenek fel Magyarországon. Módszertanunk változatos: interaktív játékokkal, drámapedagógiai eszközökkel ismerjük meg az emberi jogokat 45-90 perces foglalkozásokon. Az emberi jogi oktatás tudásról és hozzáállásról is szól, a célunk, hogy az egyéneket és közösségeket is felvértezzük olyan eszköztárral, hogy magukért és másokért is ki tudjanak állni. Szeretnénk, ha egyre több magyar iskolásnak lenne egyértelmű, hogy másokért kiállni és egymást elfogadni menő! A 2016-os évben önkéntes képzőink több mint 4000 diáknak tartottak emberi jogi képzést Magyarországon.

Küldetésünk: Számunkra nincs reménytelen ügy, mert hisszük, hogy együtt képesek vagyunk változást hozni gyermekek milliói, családok és közösségek számára, a világ minden táján, abban a reményben, hogy egy nap már nem lesz ránk szükség.

Részletek

Amnesty International Magyarország
1064 Budapest,
Rózsa u. 44.
Személyes találkozó előzetes időpont-egyeztetés alapján.
Tel./fax: +36 1 321 4799
E-mail: office@amnesty.hu
www.amnesty.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!