GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Asztrológiai elemzés- Tudj meg többet magadról, hogy az ismeret segítsen utadon!

  • Eredeti ár10.000 Ft
  • Kedvezmény10%
  • Akciós ár9.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • 1.800 Ft
  Megveszem
 • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 7.200 Ft

  Minimum 1 vásárló

Fontos tudnivalók

Bemutatkozom – röviden, mert Téged nem az élettörténetem, hanem a tudásom és az elhivatottságom érdekel. Még nem voltam felnőtt, amikor észrevettem különös energiákat, ezzel kezdődött az átlagostól eltérő érdeklődésem tudásvágyát kielégítő állandó információ-keresés.

Hamarosan 20 éve már, hogy tanulom – ma már nem oktatásban - az asztrológiát. Igen , még mindig, más rendszereket, más elveket megismerve.  Amíg élek és azután is…. Természetesen asztrológusi vizsgát tettem. Ezzel egy időben a Tarot kártya ismeretét is bemutattam. Ma már más kártyák is segítenek választ adni egy-egy kérdésre.

Energiaközvetítést tanultam a Spiritual Human Yoga és a Prananadi technikájával, rezgések mérését, a tudat kiterjesztését… Nem sorolom, csak nekem fontosak.

Számodra az lehet fontos, hogy amikor leülsz mellém és az asztrológiai elemzéshez megadod az adataidat, nyugodt lehess, mert érzed – bízhatsz bennem. Segítek nem csak megnézni, hanem meglátni Önmagadat, az Utadat, a Helyedet, a Céljaidat, a Lehetőségeidet az Eszközeidet és a Kapcsolataidat. Hogy tudj jól élni.

Részletek

Saját kedvtelésemre, barátaim örömére és egyre több megrendelésre is mandalákat festek. Mindegyik mandala szabadon születik, soha nem tudom milyen lesz és mit fog elmondani. Kivételek azok, amelyeket asztrológiai elemzés alapján célzottan egy-egy folyamat megsegítésére készítek, a bennük lévő tartalom valahol már létezik, csak „körbefestem”.

 

Ennek az ajánlatnak a megvásárlásával, a HAT Alapítvány munkáját, és így a hátrányos helyzetűek életét támogatod!

Orbán Zsófi
asztrológus, mandalafestő
+36 70 339 5520

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!