GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Autistic Art Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Az Autistic Art Alapítvány 2006 óta segíti az autizmussal élőket, hangsúlyozza társadalmi integrációjukat. Teszi ezt 10, érintett fiatalok számára létrehozott, civil fenntartású lakóotthon támogatásával, azok működéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételek pénzügyi igényeinek biztosításával. Az otthonoknak nincs igazi alternatívájuk: lakóik nem tudnának felnőtt autistaként önállóan, emberhez méltó életet élni.

A lakóotthonokban személyre szabott fejlesztő terápiát biztosítunk az autizmussal élőknek. 1000 Ft-ból mindig újabb, speciális terápiát szervezhetünk egy-egy fiatal számára.

Küldetésünk: Legfőbb küldetésünk, hogy az önálló életvitelre nem képes, autizmussal élő fiatalokat segítsük teljes életet élni. Ők ugyanis egészen másként érzékelik a világot, mint mi, és ezernyi dologra kell folyamatosan tekintettel lenni azért, hogy mindennapjaik a lehető legjobban telhessenek.

Részletek

A JóKuponhoz csatolt képek, mind autista művészek munkái!

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!