GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Bézs Rádió - Szociális Innováció Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Aki a Rádió Bézst hallgatja, igényes, szép zenére és higgadt, okos szóra számíthat.
Ha minket hallgat, tapasztalni fogja, hogy a zene-szöveg aránya 60-40 százalék. A Rádió Bézsben direkt politikával nem foglalkozunk. A Rádió Bézs napi 24 órában szól, a finom lágy hangok vonala! Sok szép muzsika, értelmes emberek! A Rádió Bézs valamennyi munkatársa önkéntesként tevékenykedik:ellenszolgáltatást nem kap, mert egyelőre nincs miből. A műsor beindítása komoly befektetést igényelt, volt aki indulótőkét adott, és vannak akik a munkaerejüket adják.

Részletek

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Egy rádió, amely a mindennapok nehézségeivel megküzdve működni képes, eközben teret ad minden más jó kezdeményezésnek, hogy annak hírét vigye, és a rádióban szóljanak eredményeikről  kéréseikről, örömeikről, sikereikeről. Ezen felül új, saját kezdeményezésű segítő projekteket indíthat a JóKupon adta támogatással! 
Olyan programokról van szó, mint például a  Ne várj másra! Ez volt a Bézs Rádió kezdeményezése, mely során munkatársaival és jószándékú válalkozókkal kórházaknak segítettek, közismert emberek támogatásával.
A Bethesda Gyermekkórház részére átadtunk, szorgos kezekkel és nagy szeretettel megvarrt  100 vidám színű, figurás lepedőt, amelyek egy-egy kellemetlen beavatkozáskor – vagy épp a fájdalomtól elgyötört nyűgös hangulatban – akár hosszú percekre is eltereli a legkisebbek figyelmét.

De ennél is nagyobb dolog az, amit az égési és az intenzív osztály kaphatott: a ragasztószalagos, infúzióállványokra rögzített lepedők helyett mostantól távirányítós elektronikus redőnyökkel szabályozhatják, hogy épp beeresztenék a napfényt, vagy inkább nem. Hiszen egy égési sérült gyermeknek a napsugár nem biztos, hogy jót tesz, sőt

Ami még nemesebbé teszi az egészet: nem egy multi cégről beszélünk (nem mintha az kevésbé lenne fontos), hanem „egyszeri emberek” összefogásából jött létre mindez! Pontosabban nem „létre jött”, hanem létre hozta Fodor János vezetésével a Rádió Bézs, akik úgy gondolták, nem panaszkodni kell, hogy mennyi minden rossz, hanem tenni valamit, hogy kicsit jobb legyen!
– Ne várj másra! ....és valóban: saját magunk fogtunk eszközt, festőhengert, telefonálgattunk cégeknek, szállítottak – és megcsinálták, ami tőlük tellett. S bár nem másra vártunk, azért egyre többen álltak mellénk stábon belül és kívül egyaránt. Így ott serénykedtek a Rádió Bézs munkatársai, és sorra csatlakoztak civilek és cégek, akik ha pénzzel nem is nagyon, de munkával, szervezéssel segítették, hogy valóban nagy dolog lehessen a kis dolgokból!

Ráadásul nem csak a Bethesda, hanem a Sportkórházat is „célba vettük”! A Sportkórház 10-es épületében ez már a múlt: nem csak a teljes vizesblokk lett felújítva és felszerelve, hanem még a folyosó is megújult mindkét szinten. 

Rádió Bézs
Szerkesztőség: 1068 Budapest, Benczúr utca 45.

+36 70 4320 529
E-mail: bezs@radiobezs.hu
www.radiobezs.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!