GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon - Válassz engem! - Jókupon

Fontos tudnivalók

"A Bottyán Equus Hungaria Közhasznú Alapítvány körülbelül 20, szervezett formában lassan 18 éve működik. Olyan lovakat ment, gondoz, s ad örökbe, akiket miután kiöregedtek a lovardai vagy sportmunkából, esetleg éppen emberi gondatlanság miatt szenvedtek maradandó sérülést, tulajdonosaik végső megoldásként vágóhídra küldték volna, mivel már nem hoztak hasznot számukra.

A védencek sorsa sokféle, de egyben mégis megegyezik. Méltatlan körülmények közül menekítették ki őket gyakran rendkívül leromlott állapotban, és itt találták meg azt a szeretetteljes gondoskodást, szükség esetén állatorvosi ellátást, amitől korábbi gazdáik megfosztották őket.

Részletek

A Bottyán Equus Hungária Alapítvány 2001-ben azzal a céllal jött létre, hogy idős, beteg, vagy lóhoz nem méltó körülmények között tartott, bántalmazott lovakat fogadjon be, majd rehabilitációjuk után örökbefogadókat keressen számukra.

Jelenleg 21 lovat és 2 szamarat gondozunk, akik közül 16-an, koruk, vagy sérüléseik miatt már életük végéig állandó lakói maradnak állatotthonunknak. Rajtuk kívül még háziszárnyasok, kecskék, kutyák, cicák, malacok és egyéb állatok élnek nálunk. Bár helyünk és akaratunk lenne ennél több lovat menteni, sajnos csekély támogatottságunk miatt anyagilag nem tudjuk ezt megtenni. 

Alapítványunk a LOVAK ÉRDEKEIT KÉPVISELI és fogja is mindig.

Tesszük ezt úgy, hogy bár tudjuk, szerteágazó kérdéskörről van szó, mi mindig a "LOVAK SZEMSZÖGÉBŐL közelítünk a témához."

Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon

2162 Őrbottyán, Erkel Ferenc u. 0246/1 Pf.: 21

Telefon:
+30 28369 890; +36 20 942 1901; +36 20 383 9814
E-mail:
info@bottyanequus.com
Web:
http://bottyanequus.com
Adószám: 18694538-2-13

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!