GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Mimiché kerámia szobor

  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 20.000 Ft

    lejárt az ajánlat!
GreskÓ Róbert

Fontos tudnivalók

A szobor egyedi elképzelés szerint lett megalkotva. A művész fantázia nevet is adott számára, ( Mimiché), mellyel a  nőiség misztikumát szerette volna kifejezni.

Részletek

A szobor alapanyaga, melyből a művész megmintázta agyag. A kreámia szobor a megmunkálást követően, 960 fokos kemencébe került égetésre. 

Az alkotó, Greskó Róbert: " 1999-ben kezdtem el foglalkozni a képzőművészettel, konkrétan a fafaragással, Budapesten, a XVIII kerületi fafaragó telepen. Azóta sokféle anyaggal, technikával dolgoztam. Így például kővel kőfaragással, fémmegmunkálással, kristályokkal kristályszobrok faragásával, kerámiával és agyagozással. 20 éve foglalkozom alkotó művészettel, különböző anyagokkal, mint pl a kerámia fa, réz bronz. Ásványok, és ezek ötvözetét is felhasználom, és a fantáziámra bizom!"

Honlap: www.szobor.gportal.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!