GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Történelmi kishuszár kerámiából!

  • Eredeti ár4.500 Ft
  • Kedvezmény33%
  • Akciós ár3.000 Ft
 • Hátralévő idő
 • Lejárt
 • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 2.400 Ft

  lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

A szobor "születése", az alkotó szándéka: Elsősorban történelmi ihletettségű, a témát a magyar történelemből meritette, sajátos kidolgozásmóddal. Nem korhű szobor megalkotásársa törekedett, sokkal inkább  a magyarság és annak egy történelmi időszakának jellegzetes alakját szerette volna formába önteni, ezáltal a magyarság tetteit, történelmi szerepét ábrázolni!

Részletek

A szobrot saját elképzelésre gyúrta mintázta. Olyan szobrot szeretett volna alkotni, amely eszünkbe juttatja a magyarság történelmét, történelmi tetteit.

Alapanyaga agyag. Gyakorlatilag 960 fokos kemencében lett kiégetve, majd ezután mázréteg lett pluszként ráégetve. Így tehát kétszeri égetéssel került végleges állapotába.

Mérete:15 cm magas. Súlya kb 10 dkg.

Az alkotó, Greskó Róbert: " 1999-ben kezdtem el foglalkozni a képzőművészettel, konkrétan a fafaragással, Budapesten, a XVIII kerületi fafaragó telepen. Azóta sokféle anyaggal, technikával dolgoztam. Így például kővel kőfaragással, fémmegmunkálással, kristályokkal kristályszobrok faragásával. kerámiával és agyagozással."

Honlap: www.szobor.gportal.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!