GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Családcentrum Alapítvány - JóKupon

  • Hátralévő idő
  • 200 Ft
    Megveszem
  • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 800 Ft

    Minimum 1 vásárló

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk

A Családcentrum Alapítvány az a központ, ahol a család minden tagja terápiás megsegítésben részesül nehézségeik, problémáik esetén segítő szakemberekkel együttműködve. Így pl.: pár- és családterápia, szülőkonzultáció, logopédia, képességfejlesztés, iskolásra való felkészítés, kommunikációs-és önismereti tréning, konfliktuskezelés(mediáció), tudatos családtervezés által.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Még egy rászoruló család segítséget kap nehézségeik kezeléséhez. Negyed órában nyugodt és biztonságot adó terápiás térben segítünk a családok problémáinak -elakadásainak megoldásában. 

Küldetésünk: Hisszük, hogy társadalmunk egyik fő problémája a helytelen kommunikáció. Célul tűztük ki, hogy ezen változtatunk! Erre kínálunk megoldást a legkülönbözőbb területek számára, legyen szó akár vállalatról, családról vagy oktatási intézményről.
Mi a probléma valós okával foglalkozunk, nem csak egy adott gonddal lesz kevesebb, hanem a többi probléma is könnyebbé, megoldhatóbbá válik. A nehézségek, konfliktusok kezelésének a módszerén változtatunk, így a megoldás lesz a közös cél!

Részletek

Családcentrum Alapítvány

www.csaladcentrum.hu
www.facebook.com/csaladcentrum/
e-mail cím: info@csaladcentrum.hu
A szervezet címe: 1148 Budapest, Kaffka Margit u. 1/c.
Somogyi Tímea

+36 30 851 3949

 

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!