GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Csillagfű Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Meglévő generációknak a családon belüli kiegyensúlyozottabb életvitel kialakítása. A leendő generáció érdekében a gyermekvállalás előtt álló párok felkészítése mentálisan és fizikálisan is az eljövendő feladatokra. A stressz tudatos kezelése, helyes táplálkozás igényének fontossága. Preventív jelleggel egészségmegőrzés és azoknak iránymutatás akiknek már kialakult valamilyen egészségügyi problémái vannak. Alternatív gyógymódok ajánlása.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft: Egészségnapokat tartunk iskolákban az egészséges életvitel fontosságát bemutatva. Prevenció jelentősége. Egészségesebb társadalom, az egyén személyes felelősségvállalása a jobb, minőségibb és hosszabb élet megteremtése érdekében.

Küldetésünk: Egészségtudatos életvitel kialakítása és iránymutatása minden korosztálynak. Mindez az egészségesebb társadalom előmozdítása céljából.

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!