GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Enneagram intenzív 1 napos tanfolyam, ember- és önismereti rendszer

    • Eredeti ár20.000 Ft
    • Kedvezmény35%
    • Akciós ár12.990 Ft
  • Hátralévő idő
  • Lejárt
  • lejárt az ajánlat!

Fontos tudnivalók

Az Enneagram emberismereti rendszer, segítségével mélyreható, hiteles képet kaphatunk önmagunkról és másokról. A lélek térképe, különlegessége, hogy rávilágít a kapcsolataink alakulására, azok főbb jellemzőire és a fejlődési lehetőségekre. Érdekel a személyiségfejlődésed? Szeretnéd jobban megismerni magad és megérteni a többieket? Kíváncsi vagy rá, hogy miért jössz ki valakivel könnyedén, míg mással nehezen? Szeretnél harmonikus, egyszerű életet, rendet magadban és rajtad kívül? Nyitott vagy arra, hogy egy új és a mindennapokban könnyen használható tudásra tegyél szert? Változtatnál, úgy érzed, hogy több is van benned?

Az Enneagram ismerete mindig a kezedben lesz, bármilyen helyzetben tudod alkalmazni akárcsak egy iránytűt. Minél pontosabb képed van magadról és másokról, annál magabiztosabbá válsz a különféle helyzetekben.

Mi az Enneagram? Kilenc karakterről és azok változatairól szól, emberismereti rendszer. Világszerte tanítják és eredményesen alkalmazzák önismereti tréningek keretén belül céges szervezetfejlesztéshez is. Kiknek való? Azoknak, akik szeretnék a személyiségüket mélyebben megismerni, és kibontakozni a legjobb adottságaik szerint.

Ha azok közé tartozol, akik érdeklődnek a lélek dolgai és a pszichológia iránt, akkor neked ajánlom az Enneagram tanfolyamot. Önmagadért csak Te vagy felelős, a pozitív változásért is. Az Enneagram olyan, mint egy iránytű az emberi kapcsolataidhoz és a saját lelked térképéhez. 

Részletek

Mit tanulsz a tanfolyamon? - Kilenc lelki alkatot és azok változatait ismered meg. - Megérted a többieket, hogy miért viselkednek így. - Másként nézel a kapcsolataidra. - Megismered a saját típusodat, miben vagy egyedi. - Milyen képességekkel rendelkezel ahhoz, hogy fejlődj, és a legjobbat tudd kihozni magadból? - Mit kerülj el és mit erősíts? - Alapok: mi az Enneagram, honnan ered, szemlélete, bevezető. Miben egyedülálló ez a tanfolyam? Abban, hogy a maximális létszám 6-12 fő. Kiscsoportban az oktatás sokkal hatékonyabb és személyre szabottabb. Családias hangulat, oldott légkör fogad. Megtanulnád? Téged is érdekel az Enneagram ismeretének a lépésről – lépésre való elsajátítása? Előzetes tudást nem igényel, a felmerülő kérdéseket átbeszéljük, a résztvevők a mindennapokban jól alkalmazható tudásra tesznek szert.
Ha szeretnél többet megtudni róla, akkor jelentkezz Te is a következő Enneagram tanfolyamra!
Beválthatósági idő: 2018.07.31-ig

Az ajánlat megvásárlásával a Futrinka Egyesület munkáját támogattad!

Zafiratanácsadás - Gergely Krisztina
1138 Esztergomi út 30, Budapest
betufejto@gmail.com
http://www.zafiratanacsadas.hu/

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!