GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Magyarországi Evangélikus Ifjúsági Szövetség - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Szabadidős tevékenységeket szervezünk fogyatékkal élőknek és ép fiataloknak. A nyári táborok, tavaszi és őszi programhétvégék, a karácsonyi ünnepség, az évközi klubalkalmak és kirándulások a publikum számára teljesen nyitottak. Teszünk azért, hogy a sokszor zárt világban élő sérültek és az életben helyüket, útjukat kereső fiatalok között olyan kapcsolat alakuljon ki, ami mindkét csoportnak előnyére válik.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Legsikeresebb tevékenységünk a nyári táborok lebonyolítása, ahol mozgásukban korlátozott és ép fiatalok vesznek részt az egyhetes táborok alatt szervezett változatos programokon. 1000 Ft egy táboros egy éjszakányi szállásköltsége. Sokan érkeznek olyan rászoruló családokból, ahol ezen összeg előteremtése is kihívást jelent.

Küldetésünk: Szeretnénk lehetőséget adni mindenkinek a benne rejtőzködő értékek előhívására. Közösségünkben fogyatékkal élők és fiatalok találkozhatnak, együtt tölthetik szabadidejüket úgy, hogy az eltöltött idő mindkettejük épülésére szolgáljon. Tenni szeretnénk azért, hogy a fiatalabb generáció úgy nőhessen fel, hogy természetesnek veszi a fogyatékkal élőkkel való, elfogadó kapcsolatot. 

Részletek

Magyarországi Evangélikus Ifjúsági Szövetség
1085 Budapest, Üllői út 24.
www.mevisz.hu
mevisz@mevisz.hu

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!