GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Fény Felé Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: A Fény Felé Alapítvány Esélycentrumában integrált szervezeti formában, önálló szakfeladatokként biztosít fogyatékos és megváltozott munkaképességű személyek részére nappali ellátást, rehabilitációs célú lakóotthont, intézményen belüli szociális foglalkoztatást munka-rehabilitáció és fejlesztő-felkészítő foglalkoztatás formájában, valamint akkreditált foglalkoztatást. Az integrált szervezeti forma a fogyatékkal élő emberek időben, térben és módszerekben is komplex ellátását teszi lehetővé. A szolgáltatások közös célja a differenciált, személyre szabott, speciális ellátási szükségleteket kielégítő, az aktuális állapothoz és élethelyzethez igazodó minőségi szolgáltatások nyújtása. A három ellátási szakterület a felnőtt társadalmi lét legfontosabb alappilléreit alapozza meg: munka, rendezett életvitel, részvétel a társadalomban: - A nappali ellátás a fogyatékos emberek önálló életvitelét és társadalmi beilleszkedését szolgálja. - A szociális és akkreditált foglalkoztatás a munkavégzés optimális lehetőségének formáját és módszereit biztosítja. - A lakóotthon és támogatott lakhatás, mint bentlakásos intézmény integráltan működik, és a lakók egyéni fejlesztésén alapuló, önálló életvitelre való felkészítését célozza. A foglalkoztatás során létrehozott termékek eladásából származó bevételeinket intézményhálózatunk biztonságos működtetésére és fejlesztésekre fordítjuk. A jövőben pl. két támogatott lakást kívánunk létrehozni és bekapcsolni a Fény Felé Esélycentrum hálózatába. Stratégiai célkitűzésünk a szervezet fenntarthatósága, gazdasági stabilitása és üzleti életképességének növelése, hiszen az értékesítésből származó árbevétel biztosítja a jövőbeni feladataink, terveink megvalósítását. 

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Elkezdjük a Fény Felé Oktató és Fejlesztő központ megépítését és minden 1000 Ft-ból építőanyagot vásárolunk. Üzleti vállalkozásunk valódi beindításához szükségünk van egy nem szociális intézményként működő épület megépítésére. Az „Auchan az Ifjúságért” Alapítvány segítségével megvásároltuk a Debrecen, Deák Ferenc utca 6. szám alatt található ingatlant, amely alkalmas egy 291 nm-es foglalkoztató és oktató épület megvalósításához. Ennek felépítéséhez természetesen további pályázatokra, adományokra van szükségünk. A foglalkoztatás célja, hogy a termelés eredményeként olyan piacképes termékek kerüljenek előállításra, melyek nem csak a megrendelők megelégedettségét szolgálják, hanem a munkavállalók önértékelési szintjét is emelik, egyben az állami támogatást kiegészítő bevételhez juttatja alapítványunkat.

Küldetésünk: A Fény Felé Alapítvány az értelmileg akadályozott, autista, mozgássérült, és halmozottan fogyatékos emberek megbízható partnere kíván lenni életük folyamán, minden életkorban. Hiszünk abban, hogy nekik is joguk van egyéni lehetőségeiknek és igényeiknek megfelelő életet élni, emberhez méltó bánásmódban részesülni, tanulni, dolgozni, sportolni, szórakozni, a társadalom tagjaként élni.

Részletek

Fény Felé Alapítvány
4225 Debrecen Függetlenség u. 4.
www.fenyfele.hu 
http://facebook.com/fenyfelealapitvany
Telefon: +36  52 433 183

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!