GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Gólyahír Alapítvány a Gólyahíres családokért - JóKupon

Fontos tudnivalók

A Gólyahír Alapítvány azon dolgozik, hogy a Gólyahír Egyesület segítségével örökbefogadó családokat egy összetartó közösséggé formálja.

Az Alapítvány célja, hogy kevesebb legyen a társadalmi előítélet, mind az örökbeadóval mind az örökbefogadó családokkal szemben. Támogatja az örökbefogadott gyermekeket abban, hogy boldog, sikeres felnőttekké váljanak, örökbefogadásukat pozitívan éljék meg. Segíti az átmenetileg nehéz helyzetbe került családok talpraállását.

Az örökbefogadás csak az első lépés: azoknak a családoknak, akik ezt az utat választották, később is sok nehézséggel kell szembenézniük. Az alapítvány azért dolgozik, hogy kevesebb legyen a társadalmi előítélet mind az örökbefogadó családok, mind az örökbe adókkal szemben, a gyermekeket pedig a későbbiekben fejlesztési lehetőségeket kínálunk. Ez nem csak például a gondozatlan terhességek következményeként kialakuló károsodásokat segít megelőzni vagy kezelni, de abban is támogatja a gyerekeket, hogy saját életútjukat, örökbefogadásukat pozitív életeseményként éljék meg, ne a sötétben tapogatózzanak és ne féljenek kérdezni, beszélgetni, megérteni – és ami a legfontosabb, soha ne felejtsék, hogy milyen értékes emberek. Hiszen nem csak a szülőanyjuk, örökbefogadó családjuk és a Gólyahír Alapítvány is kizárólag a legjobbat akarja nekik.

Részletek

1000 Ft lehetőséget teremt arra, hogy újabb és újabb készségfejlesztő eszközzel gazdagítsuk rendezvényeinket.

Többször 1000 Ft pedig szakember jelenlétét is lehetővé teszi, hogy minél több hasznos tudást tudjunk adni gyermekeinknek és szüleiknek, amivel aztán a mindennapi problémákat mind könnyebben át tudják hidalni.

Ennek a JóKuponnak a megvásárlásával a Gólyahír Alapítvány a Gólyahíres családokért munkáját támogatod!

Gólyahír Alapítvány a Gólyahíres családokért
1153 Budapest, Deák u. 4/a tetőtér 7.
https://golyahiralapitvany.wixsite.com/alapitvany
ghalapitvany@gmail.com

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!