GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Magyar Gyermekmentő Alapítvány - Válassz engem! - JóKupon

Fontos tudnivalók

12 év, 252.000 megmentett gyermek, 20.000 szülő oktatása!
Ez mutatja számokban, az eddig megtett utat!
Kérjük, támogassa Alapítványunkat, hogy a jövőben is biztosítani tudjuk a korszerű felszerelést, szakmai tudást az erre rászoruló gyermekeknek.
Az Alapítvány adományokból és pályázatok útján elnyert pénzösszegekből biztosítja a Gyermek Mentőorvosi Kocsik működését, valamint országszerte elérhető térítésmentes baleset-megelőző képzéseit.
Alapítványunk folyamatosan keres támogatót új műszereink beszerzéséhez, egyszer használatos eszközeink pótlásához, javítási költségeink fedezéséhez, autóink szervizeléséhez, pótlásához, vidéki Bajtársaink útiköltségének térítéséhez, oktatási eszközeink (fantom babák) beszerzéséhez, állomáshelyeink berendezéséhez, informatikai hátterünk korszerűsítéséhez, kommunikációs tevékenységünk segítéséhez.
Keressük azokat a cégeket, partnereket, akik mentési, oktatási, kommunikációs programok kivitelezésében segítségünkre lehetnek.

Önkéntes segítők jelentkezését is várjuk, akik valamely területen hozzá tudnak járulni tevékenységünkhöz.
Kérjük, lehetőségeik szerint támogassanak egy nemes célt,
Legyenek Önök is Gyermekmentők!

Részletek

Közhasznú Alapítványunk a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén fáradozik. Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) szoros együttműködésben Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (Gyermek MOK) üzemeltetünk. Alapítványunk indította útjára az ország első Gyermek Mentőorvosi Kocsiját 2005-ben. Több korszerű mentési eszközt, műszer használatát, eljárást vezettünk be Magyarországon.
Az Alapítványt gyermekintenzíves szakorvosok és szakápolók hívták életre és működtetik mindennapi gyógyító munkájuk mellett.

A Gyermek MOK-ok a gyermekintenzív osztályok meghosszabbított karjai. Személyautóval szakorvost, szakápolót és teljes méretválasztékú rohamfelszerelést juttatnak a bajbajutott gyermek feltalálási helyére. A MOK nem szállít beteget, feladata a súlyos, életveszélyes állapotú gyermek vitális paramétereinek stabilizálása. A MOK rendszerben személyautóval végezzük a mentést, amely gyorsabban mozgatható, az orvosok szaktudása jobban kihasználható és költségkímélőbb megoldást jelent, mint a hagyományos rohamkocsik bevetése.

Az Alapítvány oktatási tevékenységet is végez. Nagy hangsúlyt fektetünk a baleset-megelőzés, elsősegélynyújtás ismereteinek minél szélesebb körben való terjesztésére. Rendszeresen tartunk országszerte ingyenesen elérhető képzéseket laikusoknak és szakdolgozóknak.
Az elmúlt 12 év során több mint 22 000 súlyos állapotú gyermeket részesítettünk korszerű mentőellátásban, 20 000 laikust oktattunk megelőzésre, sürgősségi ellátásra. Jelen voltunk Győrtől a Balatonon át a Pilis-hegységig közúti baleseteknél, ikerszülésnél, újraélesztésnél, mérgezéseknél, fulladó, görcsölő, eszméletlen gyermekeknél.

Állami támogatásban nem részesülünk, adományokból, pályázatok útján elnyert támogatásokból valósítjuk meg céljainkat.

Magyar Gyermekmentő Alapítvány
Az Alapítvány postacíme: 1519 Budapest, Pf.: 428

Az Alapítvány székhelye: 1146 Budapest, Bethesda u. 10.
E-mail: info@mgya.org
http://mgya.org/

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!