GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Igazgyöngy Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk: Az Igazgyöngy Alapítvány Berettyóújfalu környékén működik, az egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségben. Esélyteremtő munkánk egy komplex program, melyben az oktatás- családgondozás, közösségfejlesztés - intézményi együttműködés hármas pillére a meghatározó. Ebben sokféle tevékenység van, művészeti oktatás, tanoda, ösztöndíjprogram, kríziskezelés, önfenntartási képességek fejlesztése, munkahely-teremtés, közösségfejlesztés, stb. A stratégiaszerű munka mérhető pozitív változásokat mutat a mélyszegénységben élő, zömében roma társadalmi csoport integrációjában. Dolgozunk a modell adaptálhatóvá tételén is.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 Ft.: Kiváltjuk egy gyerek lázcsillapítóját, anitbiotikumát, ha megbetegszik. Ennyiért veszünk tápszert, vagy bébiételt egy mélyszegénységben élő babának. Ez három heti térítési díj, mellyel részt vehetnek a gyerekek különleges módszertanú művészeti iskolánkban. Egy főre egy hétvégére tartós élelmiszert, kenyeret vehetünk egy krízishelyzetbe került gyerek családjában. Ennyiből kétheti diákbérlet vehető, hogy egy szegregátumból egy középiskolába eljuthassanak.

Küldetésünk: Egy élhetőbb világot szeretnénk, ahol minden gyerek számára egyformán biztosítottak a feltételek ahhoz, hogy önmagukat megvalósíthassák. Célunk, hogy megtörjük a nyomorúság generációkon átörökített ördögi körét, és jobb életminőséghez és integrációhoz segítsük a halmozottan hátrányos helyzetű, zömében roma gyerekeket és családjaikat

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!