GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Egy kis kikapcsolódás, és közben észrevétlenül segítesz! - InDaHouse vendégház szállás

  • Hátralévő idő
  • 500 Ft
    Megveszem
  • Helyszínen, a szolgáltatónak fizetendő: 2.000 Ft

    Minimum 1 vásárló

Fontos tudnivalók

Pere Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik leggyönyörűbb helyén, a Hernád partján fekszik.

A község legszebb pontján lévő vendégház néhány méterre található a község történelmi épületeitől, a Bárczay-kastélytól, a hozzá tartozó református templomtól és a görög-katolikus templomtól.

Ha a nyaralás alatt nem szeretnél főzni, - az egyébként jól felszerelt konyhánkban,- használd ki az 500 méterre lévő Aranyhordó Panzió lehetőségeit, vagy látogasd meg a környék legnevesebb éttermét, az Encsen lévő "Anyukám mondta"-t. Friss zöldséget és gyümölcsöt pedig a szomszéd faluból, BioSzentandrásról tudsz beszerezni.

A fürdőszobában és szobákban is mindent megtalálsz, ezért elég csak a legszükségesebbeket magaddal hoznod. Az udvaron bográcsozási lehetőség van, ezen kívül 2 felnőtt és 2 gyermek kerékpár is a rendelkezésedre áll.

3 szobánkból egy franciaággyal, kettő pedig 3-3 ággyal rendelkezik.

Kisgyerekes családok számára kiságyat, etetőszéket is biztosítunk.

A vendégház bevételeiből a gyerekprogram mellett, a faluban élő hátrányos helyzetű alkalmazottak béreit finanszírozzuk.

Részletek

Sok szeretettel várunk Pere központjában lévő vendégházunkban, akár a barátaiddal, akár a családoddal, a pároddal vagy a kutyáddal érkezel. Frissen felújított belső térrel, három szobában 8 ággyal, 1 gyermekággyal, felszerelt konyhával, fürdőszobával és egy hatalmas kerttel várunk.

Ha nálunk pihensz, duplán jól jársz! Gyönyörű, békés környezetben pihenhetsz, miközben a nálunk töltött nyaralás árával egy kivételes kezdeményezést segítesz életben tartani. Három éve vezetünk gyerekfoglalkozásokat és egy éve működtetünk tanodát 4 falu 70 gyermeke számára. Minél több időt töltesz nálunk, annál közelebb kerülünk gyermekprogramjaink megvalósításához és hosszú távú fenntarthatóságához.

A vendégházat létrehozó InDaHouse Hungary, önkéntesek segítségével működteti gyerekprogramját. Jelenleg már 4 faluból érkező gyerekek számára tartanak foglalkozásokat minden hétvégén. A tanoda mellett koragyermekkori fejlesztést kapnak a kicsik, tematikus táborokban fejleszthetik adottságaikat a gyerekek és egyadománygyűjtő munkacsoportban, a felnőtteket is bevonják a közösség életébe.

Kapcsolat:indahousevendeghaz@gmail.hu

Lizák Zsuzsa: +36 70 418 8476

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!