GUDI - Buy goods to be good! – Vásárolj úgy, hogy jót teszel!

Jövőt Nekik is Alapítvány - JóKupon

Fontos tudnivalók

Tevékenységünk:  az értelmi fogyatékkal élő felnőttek értékteremtő készségeinek megismertetésére irányul. Segítünk abban, hogy ezt mások is megismerjék, értékeljék. Keressük a lehetőségeket, hogy széles körben bemutathassuk ezeket az értékeket, legyen az egy műanyag csipesz, szőnyeg, egy plüssfigura, dekorációs elemek vagy éppen zenekari tevékenység.

Mi az, amihez segítséget nyújt 1000 FtÉlményt adunk! Olyan eseményeket szervezünk, amelyek által, bármilyen rövid időre is, az Otthon lakói különlegesnek, fontosnak érzik magukat, megtörve az intézményi lét bezártságát , monotóniáját.

Küldetésünk: 24 éve támogatjuk a tordasi Otthon felnőtt értelmi fogyatékkal élő lakóit. Szabadidejük tartalmas eltöltéséhez, sport és kulturális eseményeik támogatásához, foglakoztatásuk elősegítéséhez nyújtunk segítséget. Küldetésünk ennél jóval összetettebb: védenceinkkel és családtagjaikkal, önkénteseink, támogatóink, partnereink segítségével olyan értékeket hozunk a felszínre amitől egy picit jobb lesz a világ

Részletek

Belépés

Számos funkció csak regisztrált tagok számára vehető igénybe.

Azzal, hogy Felhasználóként, illetve Partnerként, a GUDI oldal bármely szolgáltatásának igénybevétele miatt felregisztrált, megrendelést adott le, hírlevélre feliratkozott, ajánlatát saját akaratából, a GUDI oldalt üzemeltető HAT Alapítvánnyal egyeztetve a GUDI oldalra felrögzítette, vagy felrögzíttette, és annak élesítésére írásban engedélyt adott, elfogadta a szerződésben rögzített Általános Szerződési Feltételek minden pontját! Egyúttal a Felhasználó illetve Partner kötelezettséget vállal arra, hogy a jelen ÁSZF változásait nyomon követi! Regisztrációját bármikor törölheti!!

Elfelejtett jelszó

Új jelszó generálásához kérjük add meg a regisztrációkor használt e-mail címed vagy felhasználóneved!

Érvényes e-mail cím esetén az új jelszavad pillanatokon belül elküldjük!